• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Lazarević

19.11.2022

17:16

OVO JE ĐORĐE KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U NESREĆI KOD TOPOLE! Junkovac zavijen u crno, on im je treći mladić stradao u samo deset dana (FOTO)

Printscreen

Vesti

OVO JE ĐORĐE KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U NESREĆI KOD TOPOLE! Junkovac zavijen u crno, on im je treći mladić stradao u samo deset dana (FOTO)

Podeli vest

U selu Božurnja nedaleko od Topole na magistralom putu Topola - Kragujevac sinoć oko 22 časa došlo je do teške saobraćajne nezgode u kojoj je smrtno stradao mladić iz sela Junkovac Đ. S. rođen 1998. godine

Kako saznaje portal TopPres nesrećni mladić je  bio  još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali na žalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac.

Prema nezvaničnim informacijama Đ. S. je upravljajući svojim automobilom iz za sada neutvrđenih razloga sleteo s puta i udario u drvo gde se vozilo zaustavilo. Nesrećnog mladića pronašao je neko od vozača i obavestio policiju nakon čega su zajedno sa pripadnicima Vatrogasno spasilačke jedinice i Hitne pomoći brzom intervencijom stigli na lice mesta.

Foto: printscreen

 

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka

- Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj. Imao je rođenog brata, vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao. Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako- pričaju drugari i komšije nastradalog mladića.

Otac i brat zajedno sa njim radili su privatno stolariju, a kako saznajemo kobne večeri Đ.S. je pošao za Kragujevac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija