• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2022

12:19

ŠOK U SUDNICI! Belivuk opsovao svedoka okrivljenog Srđana Lalića: MAMICU TI J**EM!

Printscreen/Beta Ana Slović/Reuters Stefan Tomašević

Vesti

ŠOK U SUDNICI! Belivuk opsovao svedoka okrivljenog Srđana Lalića: MAMICU TI J**EM!

Podeli vest

Veljko Belivuk poludeo je u sudnici tokom ispitivanja Srđana Lalića, baš u trenutku kada je on upitio Marku Miljkoviču uvredljive reči

Marko Miljković postavljao je tokom današnjeg suđenja pitanja Srđanu Laliću, a jedna situacija posebno je isprovocirala Veljka Belivuka!

Velja Nevolja se grohotom smejao dok je Miljković ispitivao i pokušavao da isprovocira Lalića, koji ima status svedoka okrivljenog

Međutim, u trenutku kada je Lalić rekao da je po upoznavanju sa Miljkovićem mislio da se radi o Belivukovom vozaču, šef ozloglašenog klana je negodovao i glasno opsovao.

- Mamicu ti j**em - procedio je Belivuk.

Po objavljivanju pauze pred koju je Miljković sudiju zamolio da pre nje postavi još dva pitanja Laliću, a Belivuk i Budimir su čestitali Mesaru na načinu na koji je ispitivao svedoka okrivljenog. 

Tenzija je sve vreme bila prisutna tokom ispitivanja, a sudski stražari su na oprezu da ne dođe do fizičkog kontakta i sukoba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija