• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

31.12.2022

09:37

OTKRIVENO KAKO JE IVANA UBIJENA! Nesrećnu devojku ubica nije davio rukama, EVO ŠTA JE URADIO!

Pixabay/printscreen

Vesti

OTKRIVENO KAKO JE IVANA UBIJENA! Nesrećnu devojku ubica nije davio rukama, EVO ŠTA JE URADIO!

Podeli vest

Telo Ivane Krivokapić (26) pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a kako saznajemo, ubica Ivanu nije davio rukama niti joj stezao vrat, već je, kako se pretpostavlja, određenim predmetom, platnom ili jastukom, ugušio devojku preko lica

Kako saznajemo, ubica je vrata zaključao sa spoljne strane i pobegao.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić. Njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija