• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pilatustoday

31.01.2023

12:28

SRBIN UHAPŠEN U ŠVAJCARSKOJ! Ukrao gomilu skupih alkoholnih pića POLICIJA MU PRONAŠLA FALSIFIKOVANA HRVATSKA DOKUMENTA

Tanjug/AP

Vesti

SRBIN UHAPŠEN U ŠVAJCARSKOJ! Ukrao gomilu skupih alkoholnih pića POLICIJA MU PRONAŠLA FALSIFIKOVANA HRVATSKA DOKUMENTA

Podeli vest

Srbin (60) uhapšen je u Cugu u Švajcarskoj kada je policija u njegovom prtljagu pronašla veću količinu ukardenog alkoholnog pića. Zanimljivo je da je kod sebe imao falsifikovana dokumenta iz hrvatske i da je uhapšen na dan kada je trebao da proslavi rođendan

Kako navode lokalni mediji policija je u Cugu uhapsila Srbina na njegov 60. rođendan.

- Sumnja se da je on iz nekoliko prodavnica pića ukrao nekoliko flaša viskija, tekile, armanjaka i porto vina u vrednosti od preko 6.000 franaka- naveo je portal pilatustoday.

Prema njiovim rečima Srbin je je pronađen zahvaljujući dojavi koju je švajcarska policija imala. 
- Prodavac alkoholnih pića je prijavio policiji da je Srbina prepoznao, jer je u njegovom lokalu pre nekoliko nedelja ukrao skupocena žestoka pića - piše švajcarski mediji.

Foto: printscreen/pilatustody

 

Policija je po prijavi reagovala i pronašla Srbina kod sebe je imao falsifikovanu hrvatsku ličnu kartu i vozačku dozvolu. 

- U trenutku provere ustanovljeno je da j ebio na kokainu, a u njegovom automobilu pronađene su i male količine marihuane, hašiša i kokaina. Čovek je kod sebe imao i lažnu hrvatsku ličnu kartu i lažnu hrvatsku vozačku dozvolu. Proverom je utvrđeno da je Srbin krao skupocene flaše porta vina, armanjaka, tekile i viskija ne samo u Cugu, već i u Buksu (SG) i Cirihu - piše švajcarski mediji. 

Takođe utvrđeno je i da je  60-godišnjak nekoliko puta ilegalno ulazio u Švajcarsku.

- Srbin je nakon hapšenja osuđen, zbog višestrukih krađa, falsifikovanja ličnih karata i višestrukog kršenja propisa o ulasku. On je deportovan iz Švajcarske, a pored toga, Кancelarija za migracije je tom čoveku izrekla zabranu ulaska u naredne četiri godine - naveo je loklani mediji u Švajcarskoj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bongo bongo

pre 1 godinu

Ma treba da ga obese ako nije zaebavanje. Srbin u cugu krade alkohol, da uz cugu proslavi hrvatski rodjendan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija