• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

27.02.2023

17:49

VOZAČ KOJI JE UBIO MAJKU OSMORO DECE NA SLOBODI! Pijan pokosio Svetlanu i njenog supruga, a sud odbio da mu se odredi pritvor

Novak Đurović/Informer

Vesti

VOZAČ KOJI JE UBIO MAJKU OSMORO DECE NA SLOBODI! Pijan pokosio Svetlanu i njenog supruga, a sud odbio da mu se odredi pritvor

Podeli vest

Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor vozaču V.D. koji je osumnjičen da je u Surčinu pijan kolima ubio majku osmoro dece Svetlanu K. a njenog nevenčanog supruga N.M. teško povredio, saopšteno je iz Tužilaštva.

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, ova institucija je 25. februara 2023. godine osumnjičenom V.D. odredila zadržavanje do 48 sati.

- Osumnjičeni je vozilom udario i na kolovoz oborio oštećene, koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza i kojima je naneo teške telesne povrede. Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana, što je rešenjem suda odbijeno. Tuzilastvo ce u zakonskom roku izjaviti zalbu na pomenuto resenje. Imajući u vidu da je u međuvremenu nastupila smrt kod jednog od oštećenih, u daljem toku postupka zasnovaće se nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Beogradu - rečeno je u Tužilaštvu.

Uskoro opširnije...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Možda je pokazao člansku kartu SNS.

lol

pre 1 godinu

toliko o tome da drzava funkcionise K O M E D I J A

Pera

pre 1 godinu

Pravosudje luduje baš kao i žuti Bujke. Zašto smo glasali za njihovu samostalnost kada su a) neprijatelji države, b) brane pijance i drogaše ubice, c) ne rade svoj posao ??????? Bez obzira na zahteve EU, mora da se vrati staro stanje i sve sudije koji su partijski obojeni, uključujući i SNS, oterati iz svih sudskih prostorija. Sramota !!!!! Hoćemo da sudije budu primer pravde i da dele pravdu pošteno. Ko je ubio, krao, tukao, mora da ide odmah u zatvor i da ostane do kraja života.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija