• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

03.04.2023

17:39

TIPOVAO KUĆE BOGATAŠA I ULAZIO KROZ PROZOR! Uhapšen serijski lopov u Paraćinu

Pixabay

Vesti

TIPOVAO KUĆE BOGATAŠA I ULAZIO KROZ PROZOR! Uhapšen serijski lopov u Paraćinu

Podeli vest

Policija u Paraćinu uhapsila je Zaječarca M.K.(40) zbog sumnje da je počinio više krivičnih dela teška krađa.

On je uhapšen sinoć, samo dva sata nakon pljačke jedne kuće u Paraćinu.

-Nakon što nam se javio jedan očevidac i opisao šta je video, kao i kako izgleda osumnjičeni, pronašli smo ga na teritoriji grada i uhapsili. Ukradene stvari smo pronašli u njegovom automobilu i one će biti vraćene vlasnicima – saznajemo od nadležnih.

Osumnjičeni Zaječarac pljačkao je po ustaljenoj šemi.

- Pikirao je kuće imućnijih ljudi, a kada bi kuća ostala prazna, on bi sekao komarnike tamo gde bi prozori ostali otvoreni, i ulazio, ili bi otvarao prozore svojim obijačkim alatom. Iz kuća je odnosio sve što je mogao: zlatni nakit, novac, tehničku robu, obuću..- rekao je naš sagovornik i dodao:

-Prema trenutnim saznanjima, osumnjičeni je do sada u Paraćinu opljačkao šest kuća, a bezuspešno je pokušao da obije još dve kuće. Istragom koja je u toku otkriće se da li ima još opljačkanih domaćinstava – kažu nezvanično nadležni.

Zaječarcu M.K. određen je pritvor do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti predat nadležnom tužilaštvu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija