• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

10.04.2023

16:16 >> 16:48

(VIDEO/FOTO) OVO JE UBIJENA DEVOJČICA U RIPNJU! Ubio maloletnicu, nožem povredio njenu majku, babu i ujaka SVI DETALJI HORORA

printscreen

Vesti

(VIDEO/FOTO) OVO JE UBIJENA DEVOJČICA U RIPNJU! Ubio maloletnicu, nožem povredio njenu majku, babu i ujaka SVI DETALJI HORORA

Podeli vest

Stojan I. (38) uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio devojčicu Nevenu P. (16) a povredio njenu majku, babu i ujaka!

Kako nezvanično saznajemo horor u Ripnju se dogodio danas oko 14 sati. 

- Sumnja se da je Stojan I. najpre otišao u kuću ubijene devojčice i da je tamo napao njenu majku, babu i ujaka. Majku je dva puta ubo nožem u plećku, babu u stomak, dok joj je ujaka posekao po ruci - objašnjava jedan od komšija ubijene devojčice i dodaje:

Foto: Zoran Sinko

- Nevena i njen godinu dana stariji brat, navodno nisu bili u kući. Njih je usput kolima pokupio Stojan i vozio do centra Ripnja. U centru je rekao dečaku da ode do prodavnice. Kada je dečak izašao on je dao gas i odvezao devojčicu. Nesrećni brat je sam tražio sestru po Ripnju - priča potreseni komšija. 

Foto: printscreen

Policiju i Hitnu pomoć su prema njegovim rečima zvali povređeni iz kuće. 

- Telo devojčice ubrzo je pronađeno na oko kilometar od kuće. Kažu da je ubio nožem i izbacio iz kola - rekao je komšija i dodao da je nesrećna tinejdžerka pre dve nedelje slavila 16 rođendan. 

Policija je brzom i efikasnom reakcijom uspela da za oko sat vremena pronađe osumnjičenog Stojana I. i uhapsi ga.   

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

OBESITI NA SRED TERAZIJA I STAVITI MU OKO VRATA TABLU ,OVAKO CE DA PRODJE SVAKI SILEDZIJA I UBICA

Denny

pre 1 godinu

Samo ga dajte i stavite u zatvor gde treba da bude, a onda ce prokleti majku sto ga rodila. Za ovakve, nema milosti!!!

ZN

pre 1 godinu

Ubiti skota. Kao i on će da se ubije. Ma kako da ne. Voli životinja da živi. Zna da kod nas nema smrtne kazne. Treba je ponovo uvesti psa neka nas osuđuje ko hoće i koliko hoće. Nasilja sve više, a kazne nikakve.

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija