• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

12.04.2023

11:52

MAJKA UBIJENE DEVOJČICE U KRITIČNOM STANJU! Od Sanje kriju da joj je ćerka mrtva jer ne bi preživela JOŠ JEDAN ŠOK!

printscreen

Vesti

MAJKA UBIJENE DEVOJČICE U KRITIČNOM STANJU! Od Sanje kriju da joj je ćerka mrtva jer ne bi preživela JOŠ JEDAN ŠOK!

Podeli vest

Sanja Petrović, majka ubijene tinejdžerke Nevene (16), nalazi se u kritičnom stanju nakon što je Stojan Ilić (38) u Ripnju napao nju i njenu porodicu

Stojan je, nakon što je brutalno silovao i ubio Nevenu, nastavio je svoj krvavi pohodi i njenu majku Sanju i ujaka Dejana ranio nožem u ruku, a povredio je i baku Mirjanu.

Nevenina ujna kaže da je Sanja u kritičnom stanju i da još ne zna da joj je ćerka ubijena.

- Sanja je u kritičnom stanju i probušena joj je plućna maramica, doživela je šok, i rekli su nam ukoliko doživi još jedan, neće izdržati - kaže ona.

- Ako preživi i čuje da je Nevena mrtva preminuće istog trenutka - rekla je ujna ubijene devojčice.

Foto: printscreen

Ubica: Stojan ILić

Stojan Ilić se sumnjiči da je u nedelju nešto posle 14 sati izbo troje komšija u njihovoj porodičnoj kući, dok je prethodno silovao i ubio njihovu šesnaestogodišnju Nevenu.

Ilić je uhapšen nepuna dva sata posle zločina na obodu naselja i njemu je određeno zadržavanje. Motiv će biti utvrđen istragom, ali sumnja se na zločin iz strasti jer je nevena krvnički ubadana u grudi i stomak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 1 godinu

Kidajte mu dzigericu, parce po parce.. Mali Radojica nek bude primer.. Joooo, iskidah se.. Duse mile napacene.. Na sirotinju je lako bagro.. Primili te kao prijatelja u kucu.. U delove mu bubrege izdelite..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija