• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/reporter.si

11.04.2024

13:20

HOROR! Izmasakrirali majku četvoro dece! Sabinu ubili muž i ljubavnica?! Otkriveni svi detalji jezivog zločina u Sloveniji

Shutterstock

Vesti

HOROR! Izmasakrirali majku četvoro dece! Sabinu ubili muž i ljubavnica?! Otkriveni svi detalji jezivog zločina u Sloveniji

Podeli vest

Policija u Sloveniji istražuje smrt Sabine Arklinič (33), majke četvoro dece, čije je telo pronađeno u Sloveniji, nakon što je 23. marta prijavljen njen nestanak. Sumnja se da su nesrećnu ženu ubili suprug i njegova ljubavnica.

Sabinin nestanak je prijavio je suprug Tomaž, kojeg je policija privela nakon što je prošlog petka pronađeno Sabinino telo. Dan kasnije privedena je i žena sa kojom je, kako se veruje, Tomaž bio u tajnoj vezi.

Sumnja se da su njih dvoje planirali i izvršili jezivo ubistvo.

Prema rečima Stanka Vidoviča, šefa mariborske kriminalističke policije, 23. marta ove godine Tomaž je prijavio policiji u Ptuju da je njegova supruga nestala.

Vidovič je rekao da je Tomaž rekao da je njegova supruga napustila kuću tog dana i ostavila oproštajno pismo, koje je doneo u policiju.

Policija je odmah otpočela potragu za ženom, ali nisu mogli da je pronađu.

Foto: printscreen/foto: MUP Maribor

 

U petak, 5. aprila, policija je dobila poziv da je pronađeno beživotno telo na obodu Kidričeva. Tamo su zatekli telo žene sa brojnim ubodnim ranama.

"Nakon istrage i obdukcije utvrđeno je da je u pitanju žena (33) čiji nestanak je prijavljen u regionu Ptuja. Bilo je jasno da je žena ubijena", naveo je Vidovič.

Iste večeri kada je telo pronađeno policija je privela Tomaža, dok je ženu (33) koja se sumnjiči da mu je pomogla u izvršenju zločina privela narednog dana.

"Tokom istrage otkriveno je da su osumnjičeni kolege, koji su se vremenom zbližili, te su planirali da ubiju žrtvu", rekao je načelnik kriminalističke policije.

Kako je istakao, osumnjičeni su se dogovorili da Tomaž Sabinu dovede u Kidričevo 22. marta, što je on i uradio.

"Osumnjičena je već čekala tamo. Kada je izašla iz kola, prišla je Sabini i zadala joj više uboda oštrim predmetom. Odmah potom je odvukla telo i zakopala. Zajedno sa osumnjičenim je potom napustila mesto zločina. Muškarac je sutra došao u policiju i prijavio Sabinin nestanak", naveo je Vidovič i dodao da je suprug ubijene tom prilikom predao i oproštajno pismo koje je navodno Sabina napisala.

Policija je naknadno ustanovila da je pismo ustvari pisala osumnjičena za Sabinino ubistvo.

Po nalogu istražnog sudije, policijski službenici i kriminalisti izvršili su pretrese kuće osumnjičenih, gde su oduzeli predmete od značaja za dalji krivični postupak. Između ostalog, kod osumnjičenog su pronašli oštar predmet za koji osnovano sumnjaju da je upotrebljen u izvršenju krivičnog dela.

Tomažu i ženi je određen pritvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija