• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mondo

12.04.2023

17:22

DANAS JE ROĐENDAN UBIJENE ANE VOLŠ! Prijatelj otkrio šta je želela i kako se slagala sa suprugom!

Instagram

Vesti

DANAS JE ROĐENDAN UBIJENE ANE VOLŠ! Prijatelj otkrio šta je želela i kako se slagala sa suprugom!

Podeli vest

Ana Volš, 39-godišnja majka troje dece, koja je poreklom iz Srbije, nestala je u novogodišnjoj noći.

Tada se cela Amerika digla na noge, kao i Srbija i svi se do danas pitaju gde je nestala Beograđanka? Sve je postalo još čudnije i sumnjivije kada je par dana nakon nestanka uhapšen njen suprug Brajan Volš.  

Njemu lisice stavljene zbog ometanja istrage i ubistva supruge, a na videlo su počeli da isplivavaju razni detalji koji Brajana Volša mogu da povežu sa nestankom supruge. Danas bi nestaloj majci troje dece bio rođendan, a to je potvrdio i njen blizak prijatelj na društvenim mrežama.

On je objavio sliku na kojoj su on i Ana proslavljali njen rođendan prošle godine i napisao da je to bio poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. On je napisao potresnu poruku uz nekoliko fotografija koje je postavio na društvenu mrežu Instagram.

Foto: Instagram

Ana sa prijateljem na ručku pre godinu dana

- 12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji je slavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana za rođendan ne bi bila u gradu, već u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš konobar iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju. Želela je toliko stvari za narednu godinu. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da će da uspe i da bude unapređena u firmi Tišman Spajer i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada propale i ostalo je ono šta je moglo da bude... Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec. Šaljem ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj! - napisao je Anin prijatelj.

Ispod fotografija su se nizali komentari, a ljudi su i dalje očajni što Ana nije pronađena do danas, kao i to da od poslednjeg suđenja njenom suprugu Brajanu Volšu, u javnost nije izašao nijedan detalj iz istrage kao ni saznanje šta se tačno Ani dogodilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17