• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.04.2023

21:36

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE S MESTA DRAME U VETERNIKU! Evo zbog čega muškarac preti da će da se RAZNESE BOMBOM (FOTO)

N.B.

Vesti

NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE S MESTA DRAME U VETERNIKU! Evo zbog čega muškarac preti da će da se RAZNESE BOMBOM (FOTO)

Podeli vest

Velika drama odvija se u Ulici Nova 2. u Veterniku, gde muškarac zabarikadiran u kuću preti da će da se raznese ručnom bombom

Na mesto incidenta uskoro su stigle policijske patrole, Hitna pomoć i vatrogasci, a posle nekoliko minuta do potencijalnog samoubice došli su i specijalni pregovarači Mup-a, koji nastoje da ga odvrate od samoubilačkog čina.

Foto: N.B.

 

Šta je ovog čoveka nateralo da pokuša da digne ruku na sebe, za sada može samo da se nagađa, ali kako Informer saznaje s lica mesta, muškarac je navodno teško bolestan i u trenucima velikog očaja rešio je da sebi "prekrati muke".

Takođe kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.  Prema nezvaničnim saznanjima novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Foto: N.B.

 

Ipak u neposrednoj blizini njegove kuće nalaze se specijalni policijski pregovarači koji čine sve da ga odvrate od tragičnog čina.

Foto: N.B.

 

Komšije koje žive u blizini su se takođe okupile i kažu da je čovek koji preti samoubistvom nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se podelio sa bratom.

- Davno je tu imao imanje, onda su se podelili, imao je porodicu ali je, koliko smo čuli, dosta kockao, razveo se ima i decu. Nismo ni znali da je tu, mislili smo da je Nemačkoj. Verovatno je došao kod majke u posetu jer ona živi tu u kući na istom placu - kažu komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija