• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

06.05.2023

21:19

STIGLA JEZIVA POTVRDA, KOSTA K. ČAK MESEC DANA PLANIRAO MASAKR NA VRAČARU! Istražitelji šokirani veštačenjem njegovog telefona! EVO ZAŠTO JE ZLOČIN POČINIO BAŠ SAD!

printscreen

Vesti

STIGLA JEZIVA POTVRDA, KOSTA K. ČAK MESEC DANA PLANIRAO MASAKR NA VRAČARU! Istražitelji šokirani veštačenjem njegovog telefona! EVO ZAŠTO JE ZLOČIN POČINIO BAŠ SAD!

Podeli vest

Dečak Kosta K. (13) koji je pre dva dana u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića, a ranio sedam osoba do detalja je isplanirao stravično ubistvo, ali i kako da izbegne zatvor, pokazalo je veštačenje njegovog telefona.

Kako je utvrđeno, dečak je planirao masovno ubistvo mesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama - svesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju.

Pretraga koja ledi krv u žilama

- Na osnovu njegove pretrage se zaključuje da je organizovao napad u školi sada jer je znao da mu je ostalo malo više od 2 meseca do 14. rođendana i da mu je toliko vremena ostalo od krivične neodgovornosti ukoliko počini zločin - navodi izvor upoznat sa slučajem.

Takođe, kako je utvrđeno, veče pred masovno ubistvo gledao je američki blokbaster o masakru u jednoj školi u Americi. Nekoliko sati kasnije on je izvršio stravični zločin.

Kako je nakon tragedije izjavio Veselin Milić, načelnik Uprave Grada Beograda poručio je da je ovo ogromna ljudska tragedija. On je naglasio da ceo zločin pripreman mesec dana.

- Nastradalo je osam učenika škole, sedam devojčica i jedan dečak - naveo je on i dodao da je ceo zločin pripremamnmesec dana.

- Ovo je mesec dana planirano za izvršenje. K.K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela - rekao je.

Planirao ubistvo mesec dana

Milić je na konferenciji pokazao i spisak koji su našli u stanu dečaka ubice. Na njemu su ispisana imena učenika koje je planirao da ubije. Osim toga, imao je i precizan plan škole, sa iscrtanim ulazom i izlazom.

Sve do sada utvrđeno u istrazi nezapamćene tragedije pokazuje da je Kosta K. svesno i planski ubio svoje vršnjake i čuvara škole.

Nije bio pod dejstvom alkohola, niti psihoaktivnih supstanci, a ono što dodatno budi jezu jeste da se na ispitivanju u policiji pored toga što nije pokazao trunku kajanja zbog učinjenog zlodela, ponašao bahato dok je pričao o žrtvama.

Hiljade građana širom Srbije sinoć je odalo počast ubijenoj deci i čuvaru škole. Sveće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu.

Bonus video:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Drzava zajedno sa inspektorima i novinarima i dalje radi na razbijanju citavog drustva u Srbiji. Zar ne mislite da svi ovi podatci (samo me interesuje tko vam ih je prosljedio, ili lazete) koje objavljujete mogu biti samo od pomoci nekim buducim masovnim ubojicama . Vi imate veliku odgovornost za ova ubistva koja su se dogodila ...I za buduca koja se vrlo lako mogu desiti

PetarS

pre 1 godinu

Uvek sam se pitao ZASTO SVI ONI KOJI POMINJU REALITIJE KAO "UZROK" OVE TRAGEDIJE ZAOBILAZE DA NA SPISAK STAVE I HOLLYWOOD' KAO 1 OD NAJ VECIH SVETSKIH RASADNIKA NASILJA !?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija