• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

21.05.2023

13:04

OVO JE SRBIN KOJI JE PUCAO NA POLICIJU U KOLUMBIJI! Pronađen "audi" kojim je narko-diler pobegao sa aerodroma (FOTO)

printscreen

Vesti

OVO JE SRBIN KOJI JE PUCAO NA POLICIJU U KOLUMBIJI! Pronađen "audi" kojim je narko-diler pobegao sa aerodroma (FOTO)

Podeli vest

Policija u Kolumbiji objavila je fotografiju srpskog narko-dilera A. M. (47) koji je prilikom bekstva sa aerodroma Hose Marija Kordova pucao na inspektore, koji su trebali da ga isporuči Italiji.

Takođe, objavljena je i slika "audia" kojim je Srbin pobegao u nepoznatom pravcu.

Foto: printscreen

Fotografija pre bekstva narko-dilera

Podsetimo, A. M. je trebalo da bude izručen Italiji koja je za njim raspisala Interpolovu poternicu zbog sumnje da je u tu zemlju iz Južne Amerike krijumčario kokaina, heroina i hašiša. Kako je preneo "El Tiempo", Srbin je uhapšen nakon što je doputovao iz Dominikanske Republike jer je utvrđeno da on ima falsifikovan pasoš na ime Nikola Boroš.

"Ubrzo je utvrđen njegov pravi identite. On je doveden na aerodorm i čekao je deportaciju u Italiju koja je za njim raspisala potrenicu. Međutim, narko-diler je zatražio da mu policajci dopuste da kupi flašu vode. Srbin je iznenada počeo da beži, a baš u tom trenutku na aerodrom je utrčalo nekoliko njegovih saradnika koji su mu dali oružje i zajedno počeli da pucaju na policiju. Dok je trajala pucnjava putnici, koji su se zatekli na aerodrom, bili su u panici, što su napadači iskoristili i pobegli crnim "audijem", navodi "El Tiempo".

Foto: printscreen

Audi kojim je Srbin pobegao

Pravo je čudo kako niko nije povređen. 
Inače, za obeglim Srbinom je i Španija raspisala Interpolovu potrenicu zbog sumnje da je 2020. godine u toj zemlji prodao više od 80 kilograma kokaina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija