• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

23.05.2023

21:59

"MLADIĆ SE VRTEO ISRED TRAFIKE, A ONDA ZAPUCAO"! Radnici lokala o sinoćnjoj pucnjavi u kojoj su ranjena dva mladića na Vračaru!

printscreen

Vesti

"MLADIĆ SE VRTEO ISRED TRAFIKE, A ONDA ZAPUCAO"! Radnici lokala o sinoćnjoj pucnjavi u kojoj su ranjena dva mladića na Vračaru!

Podeli vest

Stanovnici beogradske opštine Vračar potreseni su dešavanjima koja su se u prethodnih 20 dana dogodila na njihovim ulicama.

Nemanja Đ. (20) je uhapšen sinoć zbog sumnje da je ranio dve osobe na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu.

Radnica jedne obližnje radnje navodi da je malo pre vatrenog okršaja videla sumnjivog mladića ispred lokala, za koga se kasnije ispostavilo da je uhapšeni Nemanja Đ.

- Videla sam mladića sa kapuljačom koji je stajao kod trafike. Primetila sam da mu je rukav spušten ispod ruke, ali nije mi ni palo na pamet da je ispod krio pištolj. Vrteo se, razgledao, a u jednom trenutku je zastao. Kao da je prepoznao nekoga, odnosno tog ranjenog mladića. Samo je podigao ruku, izvukao pištolj i zapucao. Uplašila sam se, utrčala u lokala i samo se nadala da neće sve da nas pobije - navodi ova žena koja je zamolila za anonimnost.

Foto: S. Dukić

Makedonac D. L. je ranjen slučajno u leđa

Kako kaže, nijednog mladića nije prepoznala, ali navodi i da je taj deo Vračar izuzetno prometan, pa je i pitanje ko su ti mladići koji su od ranije poznati policiji.

- Čekao je da se taj lik pojavi i kada ga je ugledao ispalio je 4 metka u njegovom smeru. Jedan je pogodio slučajnog prolaznika, odnosno kažu da je Makedonac, drugi je pogodio tog dečka koga je čekao, a ostali su odleteli ka lokalima. Moglo je užasno da se završi. Taj pucač je najnormalnije prešao ulicu i krenuo ka parku, a neko od prolaznika je viknuo: "Držite ga, pucao je, ubio je nekoga". Tada je on počeo da trči, preskočio je ogradu i uleteo u parkić pun dece, odakle mu se gubi trag. Uhapšen je nekoliko ulica odatle - kaže potresena žena.

Meštani Vračara navode da se ne osećaju bezbedno od početka meseca kada se dogodio masakr u školi „Vladislav Ribnikar“, a da je svaki dan počeo da budi novi strah šta će se dogoditi.

- Jedan metak je proleteo pored glave radnika iz obližnjih radnji, odmah su izleteli ljudi da pomognu mladiću, podvezali su mu nogu dok je makedonski državljanin od straha i šoka počeo da beži, ušao u prolaz u Novopazarskoj ulici pored jedne radnje odakle su radnici pozvali Hitnu - završava sagovornica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija