• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

02.06.2023

12:29

SUĐENJE ZA KRVAVI PIR U NASELJU GLUMČEVO BRDO: Uskoro presuda ubici iz Barajeva

informer.rs

Vesti

SUĐENJE ZA KRVAVI PIR U NASELJU GLUMČEVO BRDO: Uskoro presuda ubici iz Barajeva

Podeli vest

U Višem sudu u Beogradu danas je okončan dokazni postupak na suđenju Zoranu P. (52) iz Barajeva, povodom optužbe da je 6. juna prošle godine na svirep način ubio svoju bivšu vanbračnu suprugu Snežanu S. (47) u njenoj kući u naselju Glumčevo brdo u Barajevu,

Surovi ubica je svojoj bivšoj partnerki, koja nije želela da ponovo bude sa njim, naneo 26 rana nožem po telu, a potom pokušao da i sebi oduzme život.

Sud je za 3. jul zakazao izlaganje završnih reči tužilaštva i odbrane, nakon čega će uslediti izricanje prvostepene presude. Tokom današnjeg suđenja veštak Zoran Mihailović je precizirao da je nesrećna žena preklana i da je zadobila 26 rana, od kojih su pet bile teške telesne povrede opasne po život, a koje su pretežno doprinele da žena na smrt iskrvari.

Foto: printscreen facebook

Surovo presudio bivšoj

Mihajlović je kazao da je oštećenoj dušnik bio prerezan, povređena pluća i imala je probodinu u šaci, a za koju se smatra da je odbrambena povreda. Od 26 rana koje je zadobila, 21 su ubodne rane, kako je rekao Mihailović, dok je pet pobodno. Oštećena je izgubila svest nekoliko minuta nakon nanošenja tih rana, dok je u međuvremenu trpela najveći mogući intenzitet bola, kao i strah od smrti, zaključio je veštak. 

Zoranu P. se optužnicom na teret stavlja krivično delo teško ubistvo. Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Telo ubijene Snežane S.

Podsetimo Zoran P. je, u alkoholisanom stanju, 5. juna prošle godine oko 12 časova došao do kuće u kojoj je živela Snežana S. i u dvorištu dok je ona kosila travu prišao joj sa leđa i napao je nožem. Nakon što je izmasakrirao nesrećnu ženu istim nožem je pokušao da presudi i sebi, ali su mu lekari u Urgentnom centru spasili život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UBICA MAJKE IDE U LUDNICU! Veštaci utvrdili da je bio neuračunljiv
Hronika

UBICA MAJKE IDE U LUDNICU! Veštaci utvrdili da je bio neuračunljiv

Đorđu Mariću (26) koji je prošle godine majku Dobrinku (61) ubio udarajući je drvenom motkom u glavu u stanu, Viši sud u Beogradu izrekao je meru obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, jer su sudski veštaci utvrdili da je u trenutku izvršenja zločina bio neuračunljiv.

30.05.2023

12:12

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija