• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2023

12:21

UHAPŠENI DRSKI PLJAČKAŠI U SMEDEREVU: Napadali taksiste i otimali im novac

192_rs

Vesti

UHAPŠENI DRSKI PLJAČKAŠI U SMEDEREVU: Napadali taksiste i otimali im novac

Podeli vest

Policija u Smederevu uhapsila je dvojicu muškaraca, zbog sumnje da su napadali taksiste u ovom gradu, i otimali im novac.

U policijskom saopštenju se navodi da su policajci iz ovog grada uhapsili M.J. (22) i A.V. (23) iz Smedereva, zbog sumnje da su odgovorni za ova krivična dela.

"M. J. se sumnjiči da je noćas, oko pola sata posle ponoći, u toku vožnje, nasrnuo na jednog taksistu, pokušavajući da mu otme novac iz džepova, kao i da je potom iz pregrade ispred suvozačevog sedišta uzeo 15.000 dinara i pobegao" navodi se u saopštenju.

Foto: Prinscreen

 

Dodaje se i da je ubrzo uhapšen i drugi osumnjičeni.

"Muškarac A. V. je, kako se sumnja, između 14.45 i 17.15 časova, u centru grada, ušao u tri
taksi vozila, kojima su upravljale dve žene i jedan muškarac, a kada su ga dovezli na traženu adresu, uz pretnju nožem im je oteo novac i pobegao. Na ovaj način je, kako se sumnja, od troje taksista uzeo oko 13.000 dinara. Pripadnici Policijske uprave u Smederevu su ga, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali i uhapsili dva sata nakon poslednje prijave, a kod njega je pronađen nož i novac koji je, kako se sumnja, oduzeo od taksista" piše u saopštenju.

Osumnjičenim muškarcima određeno je zadržavanje, nakon čega će biti privedeni u tužilaštvo na saslušanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija