• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

13.06.2023

22:44

LIDIJU MILJKOVIĆ BRUTALNO JE UBIO SUPRUG PRE GODINU DANA U VIĆENCI! Njen emotivni partner i dalje skrhan od bola, istetovirao njeno ime...

Društvene mreže

Vesti

LIDIJU MILJKOVIĆ BRUTALNO JE UBIO SUPRUG PRE GODINU DANA U VIĆENCI! Njen emotivni partner i dalje skrhan od bola, istetovirao njeno ime...

Podeli vest

Lidiju Miljković (42) brutalno je ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević (44), 8. juna prošle godine u ulici u Vićenci, ispred hotela u kom je radila, a povodom godišnjice smrti oglasio se njen emotivni partner Danijel Mondelo.

Danijel Mondelo tokom proteklih godinu dana nekoliko puta je istakao da je Lidija Miljković žena koja mu je promenila život, ali i da od trenutka kada je u nju bivši suprug Zlatan Vasiljević ispalio nekoliko hitaca, svaki dan odlazi na mesto njenog ubistva, gde je postavio i spomen ploču.

Foto: printscren/antennatre youtube

Mesto zločina

-Shvatam da je deo mene umro, ali kada sam ovde osećam je bliže. Vreme ne rešava stvari, sve mi je uzeto. Veliki deo mene je umro tog dana. Vodim normalan život, radim, ali shvatam da to više nisam ja. Majka priroda mi je dala osmeh, ali ako me neko pogleda u oči sve razume. Dešava mi se da budem na ulici, da vidim zalazak ili izlazak sunca, a misli uvek idu tamo. Lidija je bila puna života, želela je da radi hiljadu stvari. Jedina krivica koju sebi pripisujem je što sam potcenio drugu osobu. Nisam trebao - izjavio je Mondelo za italijanske medije.

Foto: printscreen

Lidija Miljković i Zlatan Vasiljević

Danijel je istetovirao ime svoje partnerke – „Lidija“ na zglobu, a svaki dan posle posla, ide u Vigolo, ispred spomen-ploče koju je postavio Lidiji, nekoliko metara od mesta gde je pronađeno njeno telo.

- Dešava mi se da na putu do ili sa posla dolazim samo da je poljubim. I ja idem na groblje, ali ovde se više osećam kao da je bliže, čak i ako ne mogu da se ne okrenem i pogledam mesto gde je ubijena. Uvek joj nosim cveće, za svaku priliku, Dan žena, Dan majki, rođendan, Božić - navodi potreseni čovek.

Foto: printscreen

Ubijena Gabrijela Serano

Podsetimo, Zlatan Vasiljević je tog kobnog dana, 8. juna prošle godine, ubio bivšu suprugu Lidiju Miljković i bivšu partnerku Gabrijelu Serano, a potom izvršio samoubistvo. Prema rezultatima istrage italijanske policije, Vasiljević je najpre ubio Gabrijelu, pa sa njenim telom u kolima sačekao Lidiju da dođe na posao. Kada se Lidija pojavila ispred hotela u kome je radila, Zlatan je otvorio vatru na nju. Vasiljević je posle ubistva pobegao, a tokom policijske potere izvršio je samoubistvo na auto-putu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija