• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2022

14:16

UBIO BIVŠU I SADAŠNJU PARTNERKU, ITALIJANI GA POREDE SA ZLOGLASNIM IGOROM RUSOM! Obojica su počinili nezapamćene zločine!

printscreen

Vesti

UBIO BIVŠU I SADAŠNJU PARTNERKU, ITALIJANI GA POREDE SA ZLOGLASNIM IGOROM RUSOM! Obojica su počinili nezapamćene zločine!

Podeli vest

Italijanski mediji Srbina Zlatana Vasiljevića, koji je juče ubio dve žene porede sa zloglasnim Norbernom Feherom, poznatijim kao Igor Rus. Rus je pre nekoliko godina u kratkom vremenskom periodu ubio čak šest osoba

Kako Italijanski mediji navode, hladnokrvnost kojom je Zlatan Vasiljević počinio zločin, direktno podseća na zloglasnog Igora Rusa. Njih dvojica su u razmaku od 5 godina počinili dva nezapamćeno stravična zločina u Italiji.

Foto: printscreen

Zlatanove žrtve

Zlatan Vasiljević je godinama maltretirao svoju suprugu Ljiljanu. Poslednje zabeleženo nasilje dogodilo se 26. mastra 2019. godine kada je Zlatan priveden od strane karabinjera zbog nasilja u porodici i seksualnog uznemiravanja. Kako je u izveštaju navedeno on je nju to veče gušio, gurao joj nož u usta, a potom je i silovao. Odmah nakon ovog brutalnog nasilja Zlatan je dobio zabranu prilaska.

Kako Zlatan nije mogao da podnese normalan i uspešan život njegove partnerke, nije mario za zabranu prilaska, našao je Ljiljanu i ispalio u nju 7 metaka i na licu mesta je ostavio mrtvu. Odmah nakon ubistva Ljiljane Zlatan se vratio do kola u kojim ga je čekala nova devojka Gabriela. Nekoliko trenutaka je prošlo, pa je i nju usmrtio, a potom sebi presudio.

Foto: printscren/antennatre youtube

Mesto zločina Vićenca

Ovaj zločin uzdrmao je italijansku javnost, a podsetio je na nezapamćenu brutalnost Igora Rusa koja se dogodila pre samo 5 godina.

Foto: printscreen/ LaComarcaTeVe

Igor Rus

Podsećamo Norbern Feher, poznatiji kao Igor Rus 2017. godine za samo šest dana usmrtio je tri osobe, a potom u veoma kratkom vremenskom periodu u Španiji ubio dvojicu čuvara i rančera. Uhapšen je decembra iste godine.

Ova dva zločina, u relativno kratkom vremenskom periodu, podigla su veliku famu u javnosti. Zbog čega se razmatra pooštrenje sadašnjih zakona, kojim će se manijci i nasilnici odmah nakon prvog krivičnog  dela biti izručivani zemljama odakle su i došli.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija