• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

15.06.2023

08:36

DETALJI TRAGEDIJE NA BANOVOM BRDU! Žena nije mogla da uđe u stan, pozvala majstora pa zatekla užasan prizor (FOTO/VIDEO)

Informer

Vesti

DETALJI TRAGEDIJE NA BANOVOM BRDU! Žena nije mogla da uđe u stan, pozvala majstora pa zatekla užasan prizor (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Tela D.J. (42) i njegovog sina (9) pronađeni su u sredu nešto posle 19 sati u stanu na Banovom brdu u Beogradu, a u policiji kažu da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu

- Pretpostavlja se da je otac u trenutku nervnog rastrojstva ubio sina, a onda presudio i sebi. Tela u iznajmljenom stanu pronašla je dečakova majka, odnosno supruga D.J. koja nije mogala da uđe u stan jer su ulazna vrata bila zaključana, ključ u bravi, a niko nije odgovarao na njeno uporno zvonjenje i lupu. Žena je na kraju pozvala bravara koji je otvorio vrata i tada je pronašla mrtvog sinčića i supruga - kažu u policiji.

Foto: Informer

 

Kako sagovornik iz policije kaže nakon uviđaja tela oca i sina su prevezena na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađena obdukcija, a više detalja biće poznato nakon završetka istrage.

Komšije iz ulice kažu da su primetili policiju i da im je to bilo čudno jer je kako kažu njihova ulica mirna, a onda su začuli vrisku i plač žene koja je dozivala svog sinčića.

- Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo - rekle su užasnute komšije.

Inače majka je nakon završetka uviđaja u stanu kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu jer joj je pozlilo. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija