• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./instagram 192

21.06.2023

12:45

MOTOCIKLISTA POVREĐEN NA OBRENOVAČKOM PUTU: Naleteo na automobil ispred sebe

Printscreen 192.rs Instagram

Vesti

MOTOCIKLISTA POVREĐEN NA OBRENOVAČKOM PUTU: Naleteo na automobil ispred sebe

Podeli vest

Vozač motocikla starosti oko 30 godina povređen je u nesreći koja se dogodila na Obrenovačkom putu, kada je naleteo na automobil ispred sebe.

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 10.40 sati na Obrenovačkom putu u smeru ka Obrenovcu.

- Sumnja se da je motociklista, verovatno usled nepažnje ili neprilagođene brzine kretanja udario u automobil ispred. Motociklista je tom prilikom povređen i prevezen je u Urgentni centar - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Stepen povreda koje je vozač motocikla zadobio biće utvrđen u UC.

Foto: Printscreen 192.rs Instagram

Motickl ostao u levoj traci, vozač prevezen u UC

Fotografija oborenog motocikla objavljena je na instagram stranici 192

Na njoj se vidi oboren motocikl u levoj saobraćajnoj traci, ali ne i vozač, koji je u međuvremenu prevezen u bolnicu. 

Kako javljaju čitaoci našeg portala zbog ove nesreće usporen je saobraćaj i stvorila se kolona vozila u smeru ka Obrenovcu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija