• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

26.06.2023

16:42

USKORO HAPŠENJE PUCAČA IZ NOVOG SADA?! Ranio mladića sa tri metka na Detelinari, umalo umro!

printscreen

Vesti

USKORO HAPŠENJE PUCAČA IZ NOVOG SADA?! Ranio mladića sa tri metka na Detelinari, umalo umro!

Podeli vest

Posle izuzetih dokaza i snimaka sa kamera i nakon opsežnog operativnog rada, policija je na korak do hapšenja napadača koji je u subotu pucao na V.K .(22) u prolazu zgrade na Detelinari u Ulici Stevana Mokranjca 20.

Inače ranjeni mladić ne želi da sarađuje sa policijom i izjavio je da ne zna ko je napadač. Prema izvorima bliskim ovoj istrazi, najverovatnije se radi o neraščišćenim računima iz prošlosti, a sama istraga išla je u nekoliko pravaca.

Ono što je sigurno je da je policija sada na dobrom tragu pa se uskoro očekuje i hapšenje napadača. Inače, V.K. je ranjen sa tri metka u nogu, a pogođen je u arteriju, brzom reakcijom policajaca sa Detelinara, pripadnika interventne jedinice i lekara hitne pomoći, život mu je spašen u poslednjem trenutku.

Da su ekipe stigle samo par trenutaka kasnije, mladić bi najverovatnije iskrvario na smrt. Nakon obavljenog uviđaja, vatrogasci su šmrkom morali da spiraju krv sa pločnika.

Komšije kažu da nisu čule svađu, već samo pucnje, a da se nešto desilo, shvatili su tek kada je stigla policija i hitna pomoć.

Na ovom mestu često se igraju deca, pa su komšije rekle da je prava sreća što niko od prolaznika nije stradao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija