• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

05.07.2023

21:01

Obrt u istrazi zločina kod Boljevca! Sin se razneo bombom, a onda je otac dohvatio lovački karabin - jezivi detalji

printscreen

Vesti

Obrt u istrazi zločina kod Boljevca! Sin se razneo bombom, a onda je otac dohvatio lovački karabin - jezivi detalji

Podeli vest

Denis J. (25) razneo se danas bombom u porodičnoj kući u mestu Dobro Polje kod Boljevca. Nakon toga, njegov otac Zlatko J.(55) iz karabina je ubio svoju suprugu, a Denisovu majku, a zatim pucao sebi u glavu.

Portali su danas preneli informaciju po kojoj je mladić iz Dobrog Polja ubio majku, pokušao da likvidira oca, a zatim presudio sebi.

Međutim, kako Informer nezvanično saznaje, Denis J. se ubio raznevši se bombom u porodičnoj kući.

- Kada je to video njegov otac Zlatko, dohvatio je karabin i ubio svoju suprugu, a Denisovu majku. Nakon toga, pucao je sebi u glavu, ali je ipak preživeo - kaže izvor Informera iz istrage.

Prema njegovim rečima, zločin se dogodio danas oko podneva, a Zlatko J., je kolima Hitne pomoći, prevezen u Univerzitetski klinički centar u Nišu, gde se lekari bore za njegov život.

- Bukvalno je razneo sebi pola face - dodaje on.

Po priči meštana, ova porodica je bila problematična.

- Stalno su konzumirali alkohol i svađali se međusobno. Pretpostavljamo da su i na dan tragedije bili pod dejstvom alkohola jer su stalno muku mučili sa pićem. Otežavajuća okolnost je i ta da su bili korisnici socijalne pomoći - napominje jedan od komšija.

Navodno, prema saznanjima Informera, ni sin ni otac nisu imali dozvolu za nošenje oružja. Policijskom istragom biće utvrđeni svi detalji ove porodične tragedije.

Meštani: Imaju još jednog sina

Navodno, kako komentarišu komšije ove porodice, Zlatko J. i njegova supruga imaju još jednog sina. Međutim niko ne zna gde on živi.

Nakon uviđaja, tela nastradalih prevezena su na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija