• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

06.07.2023

20:49

(FOTO,VIDEO) Meštani Dobrog Polja šokirani zločinom! Što nije ubio pre sebe, a ne jadnu ženu?

V. Jović

Vesti

(FOTO,VIDEO) Meštani Dobrog Polja šokirani zločinom! Što nije ubio pre sebe, a ne jadnu ženu?

Podeli vest

Tragedija koja se dogodila tokom jučerašnjeg popodneva u selu Dobro Polje kod Boljevca u zaječarskom okrugu, potresla je sve meštane.

Meštani ne mogu da se oporave od šoka da je Zlatko Paunović (52) ubio suprugu Biljanu (50), a njihov sin Denis (25) razneo bombom. Biljani nije bilo spasa, a Denis je ostao mrtav na licu mesta. Zlatko je primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan je noćas, ali je i dalje životno ugrožen. On je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

Kako kažu meštani koje smo zatekli u Dobrom Polju, Paunovići su živeli jako siromašno. Niko nije radio već su dobijali socijalnu pomoć. Ovo nije prvi put da je policija dolazila i intervenisala jer si u ovoj porodici bile česte svađe zbog alkohola.

Foto: V. Jović

Kuća u kojoj se desio stravičan zločin

- Zlatko je dosta pio. Bio je bolestan, imao je nešto na mozgu, a maltretirao je i tukao Biljanu (50) koja je bila jedna lepa i vredna žena. Mučila se, imala je plastenik da bi imali šta da jedu. Često nije mogla da izdrži i napuštala je Zlatka, pa se vraćala. Šta je to juče bilo da se posvađaju i poubijaju ne znam. Što se on nije ubio nego nju jadnu za - informer.rs kaže meštanka Momirka.

Kroz plač o svojoj drugarici samo reči hvale ima i Milica iz Dobrog Polja koja nije mogla da zadrži suze.

- Velika tragedija i mnogo mi je žao. Nemam reči koliko je to bila dobra žena. Često smo išle u Zaječar pa na autobuskoj stanici popijemo kafu. Ona jadna nema, pa sam joj davala uvek po sto-dvesta dinara da ima, jako su oskudno i siromašno živeli. Njihov sin se lečio na psihijatriji u Zaječaru, jer je jednom skočio sa sprata. Bio je i u bolnici u Nišu. Šta se juče desilo, ne znamo. Da li je Zlatko posle svađe prvo karabinom ubio Biljanu, pa se posle njihov sin razneo bombom ili je bilo drugačije, ne zna za sada niko. Kako se sada priča po selu i mlađi sin Bojan je tukao trudnu ženu, pa je sada zbog toga u zatvoru. I maju oni i ćerku udatu u Boru - potreseno priča drugarica pokojne Biljane. 

Foto: V. Jović

Komšinice kažu da je Zlatko često tukao suprugu
 

Meštani kažu da je Zlatko  često dolazio u seosku prodavnicu, da nije bio loš ali da deca nisu kako treba.

- Ovde živim od rođenja i sve poznajem u selu. Da li je alkohol kriv za sve ovo ne znam, ali deca nisu baš bila kako treba, priča za informer.rs starina koga smo zatekli izlazeći iz prodavnice.

Koji je tačan uzrok ove tragedije i šta se dogodilo i dovelo do ovog krvavog pira u kome je stradao Denis  (25) i njegova majka Biljana (50), znaće se nakon istrage. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija