• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/kurir

15.07.2023

10:33

Familija vođe "kavačkog klana" priredila gala žurku! Na proslavi u Kotoru pevali Edita Aradinović i Marina Visković

printscreen/profimedia

Vesti

Familija vođe "kavačkog klana" priredila gala žurku! Na proslavi u Kotoru pevali Edita Aradinović i Marina Visković

Podeli vest

Na gala slavlju koje su pre nekoliko dana u Kotoru organizovali članovi porodice Radoja Zvicera odbeglog vođe, zloglasnog "kavačkog klana", pevale poznate pevačice Edita Aradinović i Marina Visković

Žurka na kojoj je bilo više desetina gostiju oragnizovana je na otvorenom pored mora. 

Kako za Kurir kaže osoba upoznata da slavljem koje je organizovala porodica najtraženijeg Crnogorca koji je osumnjičen za brojna ubistva i trgovinom drogom, atmosfera je bila vesela, a Edita Aradinović i Marina Visković su gsote zabavljale do zore. 

- Najveselija je bila Tamara. Bila je baš raspoložena i sve vreme je igrala i pevala, a presvlačila se dva puta. Inače priređen je i vatromet i malo je reći velelepan bio je baš spektakularan - kaže sagovornik. 

Foto: Printscreen tiktok

Edita priznala da je pevala na proslavi u Kotoru

Edita Aradinović je potvrdila da je pevala u Kotoru na proslavi i objasnila da je po dogovoru sa menadžerom odradila "tezgu" i da kao profesionalac nije ni pitala kod koga peva i da je ona bila specijalno iznenađenje za slavljenicu. Pretpostavlja se da je to bila upravo Tamara Zvicer. 

Foto: printscreen

Radoje Zvicer teško ranjen u Kijevu, sigurne smrti ga spasila supruga

Lepša polovina Radoja Zvicera, Tamara je postala poznata široj javnosti kada je 26. maja 2020. godine u Kijevu u Ukrajini, istračala sa pištoljem i zapucala na napadače koji su ranili njenog supruga Radoja, koga je ovim potezom spasila sigurne smrti.  

Foto: Printcreen

Tamara pucala na napadače u Kijevu

 

Inače posle pokušaja ubistva Radoja Zvicera i on i supruga su proterani iz Ukrajine i vratili su se u Crnu Goru. 

Podsetimo Radoje Zvicer je u januaru 2021. godine ugostio Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a oni su samo dve nedelje kasnije, 4. februara, uhapšeni u Beogradu zbog jezivih ubistava koje su izvršili u kući u Ritopeku u Beogradu. 

Nakon hapšenja Zvicerovih beogradskih saradnika on je u aprilu 2021.godine izbegao hapšenje u Kotoru i od tada mu se gubi svaki trag.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija