• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Blic.rs

23.07.2023

15:49

Ovo je majka četvoro dece koja je poginula u nesreći kod Nove Varoši! (FOTO)

facebook

Vesti

Ovo je majka četvoro dece koja je poginula u nesreći kod Nove Varoši! (FOTO)

Podeli vest

Beograđanka koja je juče poginula u saobraćajnoj nesreći kod Nove Varoši je Ivana Đ. J. (41), majka četvoro dece.

- Mi smo u šoku, ja ne znam šta da kažem. Vraćali su se kući, za volanom je bio Ivanin suprug, ona je bila na mestu suvozača, deca su sedela pozadi. Sve je bilo u redu, njen muž vozi pažljivo i normalno. U jednom trenutku ih je otpozadi udario taj auto, oni su sleteli u reku. Ivana je nastradala - ispričao je za Kurir rođak ove porodice.

Kako dodaje, Ivanin muž Božidar J. (41)je sada ostao sam sa četvoro dece.

- Dobro je da deca nisu nastradala, i ovo je velika tragedija - dodao je naš sagovornik.

Foto: facebook

 

Deca koja su bila sa njom i njenim suprugom u kolima i lakše su povređena.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada je Luka T. (26) vozač automobila "škoda", beogradskih tablica, iz pravca Bistrice ka Novoj Varoši na deonic između dva tunela preticao vozilo "volksvagen turan", u kom je bila porodica iz Beograda, na mestu gde je zabranjeno preticanje saobraćajnom signalizacijom, i nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom udario u zadnji deo "turana" usled čega su oba vozila sletela u korito reke Bistrice. Oba vozila su beogradskih tablica.

Žena koja je sedela na mestu suvozača u "volksvagenu turan" preminula je od zadobijenih poveda, a pet povređenih je prebačeno u bolnicu u Prijepolju. Vozaču "škode"  određeno je zadržavanje do 48 sati, a nakon toga će uz krivičnu prijavu biti predate Višem javnom tužilaštvu u Užicu. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Foto: informer.rs

U automobil u kojem je bila Ivana sa decom udarila je "škoda"

Luka T. (26), koji je izazvao jučerašnju saobraćajnu nesreću kod Prijepolja u svom dosijeu ima već dva saobraćajna prekršaja.

Nesreće se dogodila, u kasnim popodnevnim časovima na magistralnom putu od Nove Varoši prema Prijepolju u mestu Bistrica, u kanjonu istoimene rečice.

Vozač "volksvagena" B. J. (41) i deca - dečak od 10 godina, dve devojčice od osam godina i beba od 2 godine su zadobili lake telesne povrede.

Luka T. je bio negativan na test za alkohol i narkotike.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija