• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti

05.08.2023

14:06

Opšta makljaža u Kruševcu! Tukli se letvama, motkama, boli se šrafcigerom, a jedan učesnik je mahao i srpom

shutterstock/Informer

Vesti

Opšta makljaža u Kruševcu! Tukli se letvama, motkama, boli se šrafcigerom, a jedan učesnik je mahao i srpom

Podeli vest

Jedna osoba je teže povređena u masovnoj tuči koja se danas nešto posle 11 sati dogodila kod Nove pijace u Kruševcu.

Kako saznajemo u tuči dvadesetak i više osoba nakon pesničanja,korišćene su motke, letve, šrafcigeri, čak i srp.

Prema nezvaničnim informacijama prvo je došlo do žestoke svađe između dve poridice, a onda i do tuče u kojoj s enije znalo ko koga tuče.

-Ne zna se ko je tu koga tukao, udarao, bile su motke, šrafcigeri, kažu da je jedna osoba zadobila povrede nožem - navode sagovornici Novosti.

Inače u jednom trenutku u tuču su se umešali i slučajni prolaznici koji su pokušali da razdvoje sukobljene, pa je sve ispalo mnogo gore. Na sreću ubrzo je na lice mesta stiglo tri patrola policije i sve se smirilo, a ekipe Hitne pomoći je ukazala pomoć svima koji su zatražili pomoć, a jedna osoba je zbog težine povreda prevezena u bolnicu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija