• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

15.08.2023

12:34

Evo u kakvom su stanju majka i ćerka povređene na Labudovom brdu: Žena zadržana u UC, dete u Tiršovoj

Marko Đoković

Vesti

Evo u kakvom su stanju majka i ćerka povređene na Labudovom brdu: Žena zadržana u UC, dete u Tiršovoj

Podeli vest

Devojčica (3) i njena majka B.M.(29) povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada ih je udario autobus na Labudovom brdu, majka je zadržana u Urgentnom centru dok je dete prevezeno u Tiršovu, saznaje Informer.

Kako smo nezvanično saznali B.M, majka devojčice srećom je lakše povređena, ali je zadržana da je lekari još malo isprate, dok je devojčica prebačena u Tiršovu.

- Majka zadržana na par sati na praćenju. Dete je upućeno u Tiršovu, takođe kako bi lekari ispratili njeno stanje. Ni ona nije imal vidljive teže povrede. Srećom i dete je stabilno ali je zadržano na dijagnostici - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

 

 

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 8 sati na uglu Ulica11. krajiške divizije i  Oplenačke, na obeleženom pešačkom prelazu.

- Na majku i devojčicu naleteo je autobus koji saobraća na liniji 59 kojim je upravljao vozač, ako sam dobro čuo M.M. (73) - rekao je naš sagovornik. 

Policija je obavil auviđaj kojim će biti utvrđeno kako se i  zašto dogodila saobraćajna nezgoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija