• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2023

10:44

Lisice za ubice! Ovako su pohapšeni vinovnici pucnjave u Futogu(VIDEO)

informer.rs

Vesti

Lisice za ubice! Ovako su pohapšeni vinovnici pucnjave u Futogu(VIDEO)

Podeli vest

Neposredno posle pucnjave u Futogu u kojoj su živote izgubila dvojica mladića, policija je pokrenla akciju Krug i blokirala sve izlaze kako Futoga tako i Novog Sada. Uskor će se pokazati s velikim uspehom.

Kako je Informer već objavio, nije prošlo mnogo od teškog incidenta za koji će se ispostaviti da je bio obračun navijačkih grupa, policija je identifikovala osumjničene za pucnjavu i uskoro je došlo do akcije njihovog hapšenja.

Podsetimo, na mirno društvo koje je sedelo u centru Futoga, negde oko ponoći napadači su otvorili vatru iz automobila i na mestu ubili Miloša M.(20) , dok je Nikola Š.(19) ranjen u glavu preminuo u bolnici.

Policijskom istragom je utvrđeno da je u pitanju bio obračun rivalskih navijačkih grupa, te da su osumnjičeni za pucnjavu i dvostruko ubistvo, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati itekako od ranije poznati policiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija