• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.08.2023

09:02

Srbin i Hrvat uhapšeni u Nemačkoj: Policija ih uhapsila sa punim koferima plena

dailymail/printscreen

Vesti

Srbin i Hrvat uhapšeni u Nemačkoj: Policija ih uhapsila sa punim koferima plena

Podeli vest

Nemačka policija je u Esenu uhapsila Srbina (48) i Hrvata (63) i to dok su krali naočare u jednom tržnom centru u tom gradu.

Kako su objavili nemački portali oko dva sata nakon ponoći radnik obezbeđenja je primetio više osoba kako pljačkaju radnju sa naočarama. 
"On je odmah pozvao policiju, koja je u prodavnici zatekla dva razbojnika dok su se ostali razbežali. Utvrđeno je da su oni prethodno obili radnju sa torbama u koje su potom stavljali ukradene naočare. Ubrzo je utvrđeno da su uhapšeni lopovi iz Srbije i Hrvatske", navode tamošnji portali

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija