• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

30.08.2023

09:19

Maltretirao sestru: Suprugu terao da napiše oproštajno pismo

emitphoto

Vesti

Maltretirao sestru: Suprugu terao da napiše oproštajno pismo

Podeli vest

Policija iz Trgovišta uhapsila je A. M. iz tog grada zbog sumnje da je maltretirao sestru i suprugu, koju je kasnije naterao da napiše i oproštajno pismo!

Njega je najpre prijavio rođeni brat 25. avgusta kada je u porodičnoj kući u Kozjem Dolu gde žive njihovi roditelji i sestra, nakon rasprave oko porodične imovine pretio roditeljima i sestri.

Kako je rečeno u vranjskom Osnovnom tužilaštvu 27. avgusta A. M. je prijavljen zbog nasilja prema supruzi J. M.

On se sumnjiči da je u večernjim satima raspravljao sa suprugom oko razvoda braka i naredio joj da napiše oproštajno pismo u kome će okriviti njegove roditelje, nezvanično on joj je diktirao i spisak ljudi koje planira da ubije.

Foto: ATAIMAGES

 

Dok je ona to pisala, pokušala je da pobegne on je navodno stigao i stisnuo za ruku, ona je počela da vrišti i komšija koji je čuo vrisak uspeo je da ubedi nasilnika da pusti ženu, ali je o svemu obaveštena policija pa je prijavljen i uhapšen.

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati, a pored nasilja na teret mu se stavlja i delo ugrožavanja sigurnosti. Udaljen je iz porodične kuće i naložena je zabrana prilaska žrtvama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija