• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.09.2023

09:40

"Čuo sam tužnu i užasnu vest"! Prijatelji ispraćaju Dejana koji je poginuo na auto-putu (FOTO/VIDEO)

Društvene mreže

Vesti

"Čuo sam tužnu i užasnu vest"! Prijatelji ispraćaju Dejana koji je poginuo na auto-putu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Od Dejana Jevremova (53) iz Debeljače koji je u nedelju poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca, kada se "fijat puntom" zakucao u "hjundai", nakon što je vozio šest kilometara u kontrasmeru, opraštaju se prijatelji na društvenim mrežama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila u nedelju oko 16 sati na auto-putu Miloš Veliki kod Obrenovca u smeru ka Beogradu kada je iz za sada nepoznatog razloga Jevremov upravljao vozilom u kontrasmeru i to čak šest kilometara.

Naime, on se u jednoj blagoj krivini zakucao u "hjundai" koji je vozila devojka D. P. (30) koja je tom prilikom povređena. Takođe, u stravičnom udesu povređen je i Jevremov suvozač N. K. (40).

Foto: Društevene mreže

Nastradali muškarac

- Druže nisam ni slutio u subotu veče da će to biti naše poslednje pisanje na Fejsu, nešto si hteo da popričamo ali šta to neću nikada saznati. Čuo sam tužnu i užasnu vest da si nas nesrećno i tragično zauvek napustio. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja - napisao je ovaj prijatelj koji je naveo i da se oseća tužno.

Ispod ove objave prijatelj nastradalog okačio je i njegovu fotografiju, a korisnici Fejsbuka ostavljali su komentare gde izjavljuju saučešće.

Foto: Društvene mreže

Automobil kojim je upravljao

Snimak tragedije osvanuo na društvenim mrežama i otvorio mnoga pitanja. Istragu o nesreći vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje je dalo nalog da se uradi obdukcija nastradalog, da se pregleda vozilo, urade toksikološke analize, kao i da se identifikuje stradala osoba.

Ono što zanima javnost jeste kako je vozač „punta“ završio u kontrasmeru na auto-putu. Prema našim nezvaničnim saznanjima, postoje tri verzije toga, a istraga tek treba da utvrdi šta se zaista dogodilo.

Foto: Društvene mreže

Jeziva scena s mesta nesreće

- Jedna mogućnost je da je vozač pogrešio smer kada se uključivao na auto-put. Dešavalo se i ranije da vozači, naročito ako dobro ne poznaju tu deonicu, pogreše skretanje, promaše uključenje. Druga mogućnost je da je vozač s namerom ušao u pogrešnu traku - objašnjava nam izvor.

- S namerom je mogao to da učini iz dva razloga. Prvi je da je hteo da izvrši samoubistvo, a drugi je da je učestvovao u nekoj vrsti izazova.

Foto: Društvene mreže

 

Ono što im budi dodatnu sumnju jeste snimak nesreće koji se pojavio na internetu.

- Taj ko snima, snima iz kola, ali iz suprotnog smera. Vidi se da stoji u zaustavnoj traci i počinje kretanje tek kada je Dejanov „punto“ naišao. Nije nam jasno kako je taj vozač znao da će on naići?! Sve je to vrlo sumnjivo. Dejan je znao da se snima za društvene mreže, snimao je klipove, pisao statuse i uključivao se uživo - navode oni i dodaju da se na snimku vidi da Dejanov suvozač ima izbačenu ruku kroz prozor auta.

- I dok nekima deluje da maše i pokazuje tri prsta, drugi su ubeđeni da drži telefon i snima - objašnjavaju nam sagovornici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija