• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

12.09.2023

16:19

"Laza nikoga nije zlostavljao, sve mu je namešteno"! Oglasila se majka mladića koji se sumnjiči za obljubu bratanice (9)

Shutterstock

Vesti

"Laza nikoga nije zlostavljao, sve mu je namešteno"! Oglasila se majka mladića koji se sumnjiči za obljubu bratanice (9)

Podeli vest

Meštani sela Ražanj šokirani su vešću da je njihov komšija Lazar S. (23) uhapšen zbog obljube bratanice (10).

Mladićeva majka D.S. oglasila se i negirala optužbe za koje se tereti njen sin.

- U pitanju je laž, eto šta je. Brat mu je to namestio, Laza nikog nije zlostavljao. Ne mogu više ni reč da kažem o tome - rekla je Lazareva majka.

Mladić je osumnjičen da je u prethodne dve godine u više navrata, u svojoj i u kući svog brata u naselju Lipovac, neprimerno dodirivao i ljubio bratovu ćerkicu (9).

Nakon otkrivanja stravičnog zločina Lazar je uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Nišu.

Meštani naselja Lipovac u Ražnju kažu da ništa nije nagoveštavalo da je sposoban nekom da naudi.

- Uvek se svima javljao, nikada se u selu niko na njega nije požalio. Tako nešto bi bilo nemoguće sakriti, pa ovde se svi znamo. Prosto mi je neverovatna pomisao da bi mogao da učini tako nešto. Ko zna šta se tu sve dešavalo, on je bio jedno vreme oženjen ali ga je žena napustila. Radio je u jednom putarskom preduzeću ali je ostao bez posla, da li je sam dao otkaz ili su ga otpustili, stvarno ne znam – rekla je jedna Lipovčanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija