• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

04.10.2023

19:21

Marjanovićeva partnerka Zorica za Informer: Dobila sam najlepši poklon za rođendan!

Insajder

Vesti

Marjanovićeva partnerka Zorica za Informer: Dobila sam najlepši poklon za rođendan!

Podeli vest

Zoran Marjanović, optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović u Borči pušten je da odluku Apelacionog suda na presudu od 40 godina zatvora čeka na slobodi. Marjanović je poslednjih godina u emotivnoj vezi sa Zoricom koja je samo za Informer otkrila kome duguju zahvalnost što je Zoran na slobodi.

Naime, Zorica, kojoj je juče bio rođendan, za Informer je rekla da je najlepši pokolon za rođendan njegovim puštanjem na slobodu Zorana Marjanovića. 

- Ali da pustimo moj rođendan želim prvo da se zahvalim Apelacionom sudu i veću koje je odlučivalo, da pozdravim njihov profesionalizam. Hvala im pre svega u ime Zoranove ćerke, koja mnogo pati bez njega. Želim i da se do neba zahvalim i velikim ljudima i još većim ženama koje rade u Centralnom zatvoru. Oni su Zorana čuvali, nažalost bila sam čest posetilac, i uverila sam se u njihovu profesionalnost. Njih ne interesuje ime i prezimi, ko je za šta i da li je uopšte odgovoran, oni su korektni  - rekla je Zorica. 

Foto: Zoran Sinko

 

Ona je dodala da takođe duguje i veliku zahvalnost advokatskom timu koji brani Zorana Marjanovića. 

- Advokat Nikola Dumnić je veliki čovek i hvala mu na svemu. Hvala svima koji su na strani istine i pravde - rekla je Zorica juče dok smo čekali da Zoran Marjanović izađe iz Centralnog zatvora.

Foto: Zoran Sinko

 

Oni nakon ekskluzivne izjave koju su dali za Informer nakon Zoranovog izlaska nisu želeli da daju izjave, ali kako smo nezvanično saznali iz kruga bliskog ovoj porodici trenutno je naradosnija Zoranova ćerka.

- Ona se bukvalno ne odvaja od Zorana. Kada ga je videla to je bilo skakanje do plafona. Pa, on ai dok on spava samo joj je tata u ustima. Non stop zapitkuje: Da li je tata jeo? Da li je dobro? Da li mu treba nešto? Niko srećniji od nje - rekao je naš sagovornik. 

Prema njegoovim rečima tačno je da je Zoran sa svojom porodicom odlučio da proda kuću ali ta suma koja se navodi nije ni blizu istine. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 7 meseci

Jebo' te poklon !!! Jes maalo vise kvaran i budjav al' nema vezeeeee

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija