• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2023

10:31

"Zoran i ja se držimo kao nokat i meso, on je moj frajer"! Ovo je poslednji intervju ubijene Jelene Marjanović - upoznali se kada je ona imala 12 godina

Insajder

Vesti

"Zoran i ja se držimo kao nokat i meso, on je moj frajer"! Ovo je poslednji intervju ubijene Jelene Marjanović - upoznali se kada je ona imala 12 godina

Podeli vest

Zoran Marjanović, koji je prvostepeno osuđen na 40 godina robije za ubistvo supruge Jelene Marjanović na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine, izašao je pre dva dana na slobodu! Odlukom Apelacionog suda, njemu je ukinut pritvor, a suđenje će mu biti ponovljeno!

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović od početka je "pod lupom" celokupne javnosti. Zločin prate brojne kontroverze, a činjenica da nakon osam i po godina ubica još nije otkriven samo dodaje "ulje na vatru".

Međutim jedan od poslednjih javnih nastupa Jelene Marjanović u kome je ona pričala o svom odnosu sa suprugom Zoranom, baca "novo svetlo" na ceo postupak.

Foto: D.Ć.

 

Ubijena pevačica je 10. oktobra 2015. godine gostovala na "Grand" televiziji gde je, između ostalog, govorila i o svom suprugu i kompozitoru Zoranu Marjanoviću.

Ljubav na prvi pogled

Na pitanje voditeljke kako su se upoznali, ona je odgovorila:

- To je bila ljubav na prvi pogled. Videla sam ga sa svojih 12 godina. Bila sam klinka, a on je već tada bio frajer, šest godina stariji od mene. Vozio je automobil, šetao devojke, a ja se još ljuljala na ljuljašci - rekla je Jelena u emisiji.

Foto: Emisija ''Pod sjajem zvezda''

 

Kako je izjavila, nakon tog susreta, on i Zoran se nisu videli nekoliko godina, a onda su se ponovo sreli.

Foto: E-stock

 

- Susret se dogodio kada sam imala 16 godina. Kada sam napunila 17 smo stupili u vezu i zabavljali se nekoliko godina, a na kraju smo odlučili da sve to krunišemo brakom. Kao šlag na tortu, dobili smo jednu divnu devojčicu - kazala je ona, a zatim dodala kako mala Jana liči i na nju, a li i na oca.

Foto: Emisija Pod sjajem zvezda

Jelena Marjanović na nastupu

- Ona je pola on, pola ja. Hvala bogu na tome - naglasila je Jelena u emisiji.

Kada je voditeljka pitala u kakvim je odnosima sa suprugom, ubijena pevačica je odgovorila "kao iz topa":

- Pomažemo jedno drugom, držimo se kao nokat i meso. Pored mene je na svakom nastupu, kada treba da se smrša, idemo, trčimo, kuvamo čajeve. Današnji brakovi kratko traju, a ja sam ta poslednja generacija koja ceni tu istinsku vrednost - rekla je Jelena, a onda dodala da je Zoran njena velika ljubav:

 

- Zoran i ja imamo razumevanje jedno za drugo, provodimo mnogo vremena zajedno. Da je drugačije bilo bi povuci-potegni. Kada sam izgubila oca on me je podržavao. Ja sam se tada povukla sa javne scene, a on me je bodrio da se vratim. Govorio mi je: "Da što da propadne, od boga je dar. Kako druge majke sve postižu." Ubrzo nakon toga sam se vratila javnim nastupima - ispričala je tada Jelena Marjanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija