• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.10.2023

09:36

Optužnica za nasilnike iz Smedereva! Pretukli poznanika i polomili mu vilicu, a onda mu iznudili novac

Informer

Vesti

Optužnica za nasilnike iz Smedereva! Pretukli poznanika i polomili mu vilicu, a onda mu iznudili novac

Podeli vest

Protiv trojice mladića iz Smedereva Osnovno javno tužilaštvo iz ovog grada podiglo je optužnicu jer su u noći između 28. i 29. maja, u blizini jezera Šljunkara kod Kovina, brutalno pretukli poznanika i iznudili mu 400 evra.

Optužnica je podignuta protiv D.S. (20), B.T. (23) i B.Ć, (19) koji su poznanika namamili na jezero, a onda ga pretukli i slomili mu vilicu, a odna su mu zapretili da im da 400 evra ili će nastaviti da ga tuku. 

Ošteećnom su nasilnici naneli tešku telesnu povredu u vidu kompletnog obostranog otvorenog preloma donje vilice, objasnioi je izvor iz istarge. 

Tužilaštvo je optužnim aktom predložilo da sud optužene oglasi krivima za navedena krivična dela i osudi na kaznu zatvora.

Odlukom nadležnog suda, radi sprovođenja jedinstvenog postupka i donošenja jedne presude, sa postupkom po navedenom optužnom predlogu spojen je postupak po optužnom predlogu protiv optuženih D.S. i B.Ć. zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje u saizvršilaštvu i krivičnog dela iznuda u pokušaju učinjenih samo nekoliko dana ranije prema maloletnom oštećenom, o čemu je javnost ranije obaveštena, kao i postupak po optužnom predlogu protiv optuženog B.Ć zbog krivičnog dela neovlašćeno držnje opojnih droga.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija