• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.10.2023

21:55

Pao huligan s pedigreom! Sin bivšeg vođe voždovačkog klana, maltretirao porodicu sa malim detetom!

Informer DN

Vesti

Pao huligan s pedigreom! Sin bivšeg vođe voždovačkog klana, maltretirao porodicu sa malim detetom!

Podeli vest

Sumnja se da je ova banda u sred bela dana napala glumicu, njenog muža i dvogodišnje dete.

Među uhapšenim huliganima koji su pre 10 dana u Beogradu napali glumicu Katarinu Stojanović (43) i njenog supruga dok su vodili svoje dvogodišnje dete na terapiju je i sin Miodraga Baškalovića Mije.

Miodrag Baškalović je bivši vođa voždovačkog klana. Tokom snimanja filma "Vidimo se u čitulji" ranjen je teško u pucnjavi kada je ubijen njegov prijatelj Bojan Banović.

Kako smo ranije pisali, policija je identifikovala i uhapsila huligane osumnjičene za napad koji dogodio 2. oktobra na Voždovcu, a glumica Katarina Stojanović je u razgovoru za "Blic" objasnila zbog čega je došlo do jezivog nasilja.

- Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: "Druže vodim dete kod lekara. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: "Gospodine vodim dete kod lekara". Izašla sam da izazovem empatiju - rekla je tada Katarina.

"Lokalni mangupi sa Voždovca"

Katarinin najveći strah je bio da napadači ne povrede njeno dete, koje je nedavno napunilo dve godine.

- To su momci od oko 20 godina. Nismo ih psovali, niti smo bili neprijatni, ja sam izašla da izazovem empatiju - rekla je Katarina, koja ne može da poveruje da je napadnuta usred bela dana, iz nepoznatog razloga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija