• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.10.2023

21:11

Pohapšeni "lokalni mangupi sa Voždovca" Bez ikakvog povoda napali porodicu sa bebom, demolirali im auto!

www.mup.gov.rs

Vesti

Pohapšeni "lokalni mangupi sa Voždovca" Bez ikakvog povoda napali porodicu sa bebom, demolirali im auto!

Podeli vest

Policija je identifikovala i uhapsila huligane koji su pre 10 dana u Beogradu napali porodicu sa bebom.

Jeziv napad dogodio se 2. oktobra na Voždovcu kada je glumica Katarina Stojanović (43) sa suprugom vodila dvogodišnje dete na terapiju.

- Mi smo krenuli da vodimo bebu u Sokobanjsku na redovne terapije, oko 17 časova. Kada smo izlazili iz Ulice Ljube Vučkovića na pešačkom je stajalo poprečno vozilo, ne dajući drugima da prođu. Suprug je mahnuo rukom da se skloni i rekao je: "Druže vodim dete kod lekara. Ja sam izašla sa njim i rekla sam: "Gospodine vodim dete kod lekara". Izašla sam da izazovem empatiju - rekla je tada Katarina.

Kako kaže, nakon što su prišli vozilu, u kojem su bila četvorica mladića, usledio je pravi pakao.

- Suvozač je udario pesnicom mog supruga u glavu, vozač je izašao sa nožem i krenuo je da ubode mog supruga u vrat. Ostali su izašli su sa palicama i vikali: "E sad ga vodite kod lekara" - rekla je naša sagovornica.

Foto: printscreen/MUP Srbije

 

 

Kako kaže, njen suprug je uspeo da izbegne nož, a Katarinu je odgurnuo kako je napadači ne bi udarili.

- Ja sam vrištala: "Beba je unutra, nemojte molim vas." Krenuli su da jure mog supruga, razbijali su nam kola. Demolirali su nam auto, zatim su ušli u kola i otišli. Bilo je mnogo očevidaca, ljudi su bili u šoku. Ja sam i pala u nesvest - priča Katarina.

Kako kaže, a i kako se vidi na fotografijama, njihovo vozilo je u potpunosti demolirano.

"Lokalni mangupi sa Voždovca"

Katarinin najveći strah je bio da napadači ne povrede njeno dete, koje je nedavno napunilo dve godine.

- To su momci od oko 20 godina. Nismo ih psovali, niti smo bili neprijatni, ja sam izašla da izazovem empatiju - priča Katarina, koja ne može da poveruje da je napadnuta usred bela dana, iz nepoznatog razloga.

Foto: printscreen/MUP Srbije

 

 

Kako nam je ispričala, na jednom od snimaka se čuje kako građani komentarišu automobil napadača i govore da je "namerno stao tu, da izaziva probleme i ne želi da se pomeri".

Naša sagovornica kaže da veruje da bi oni napali nekoga drugog, da nije naišla njena porodica.

- Bili su potpuno nerazumni. Četvorica huligana na porodicu sa bebom. Rečeno nam je da su to "lokalni mangupi sa Voždovca" - ispričala je Katarina.

Kako kaže, njen suprug je bio kod lekara i na snimku mu je utvrđeno da ima nagnječenje vilice, od udarca koji je zadobio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Udri!

pre 6 meseci

Policijo, udri to, jer će ih sudija pustiti uz opomenu, kao i do sada. UDRI!

laki

pre 6 meseci

Nisu to nikakvi "lokalni mangupi" . Mangupi su mnogi fina rec za njih. To su, debili, huligani, barabe, kriminalci stoka bez repa nedostojni ljudskog roda.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija