• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

14.10.2023

17:53

"Sinoć su mu javili da mu je umro rođeni brat"! Komšije u šoku nakon što je Miladin brutalno ubio ženu u Paraćinu

Informer/S.B.

Vesti

"Sinoć su mu javili da mu je umro rođeni brat"! Komšije u šoku nakon što je Miladin brutalno ubio ženu u Paraćinu

Podeli vest

Knjigovođa u penziji Miladin L. (73) iz Paraćina zverski je ubio svoju suprugu Kaju L. (70) u porodičnom domu navodno nakon kraće svađe.

- Danas je bila sahrana njegovom rođenom bratu sa kojim nije pričao godinama unazad. Sinoć su ga obavestili da je umro. Možda ga je ona ubeđivala da ide. Ne možemo da se smirimo od kad smo videli kako je iznose iz kuće.

Pričaju šokirane komšije Miladina L. (73) iz Paraćina koji je u porodičnoj kući brutalno oštrim predmetom usmrtio suprugu K. L. (71).

Kako navode komšije, danas su ulicom odjekivale rotacije nakon čega su izašli na ulicu i videli da se u kući njihovih komšija dogodio strašan zločin.

Nismo čuli svađu koja je prethodila ubistvu. Oni su živeli nedaleko od nas. Kada je njeno telo prevezla pogrebna kola prekrstila sam se i rekla: "Neka počiva u miru". Šokirani smo i zanemeli smo od tuge - rekla je komšinica.

Foto: Rtv kanal M

 

Ona objašnjava da je ovaj par godinama važio da dobre komšije.

- Pili smo kafu svako jutro zajedno. Uvek su svuda išli zajedno, držali su se za ruke čak i u tim godinama. Izgledalo je kao da se stvarno vole - objašanjava ona.

Imaju sina i unuku

Kako saznajemo od komšija, ovaj bračni par je živeo sam.

- Imaju sina i unuku koja živi nedaleko od njih. Lepo su živeli, on je bio pametan i duhovit, a ona divna žena.. Pravila je najbolje kolače u celoj ulici. Zgranuti smo ovim što se dogodilo - pričaju poznanici bračnog para vidno potreseni.

Oni tvrde da je posle zločina njihova snaja, odnosno sinovljeva žena, otišla do kuće te da je u licu bila bleda.

- Samo nam je kratko odgovorila: "Ništa sada nemojte da me pitate." Verujem da su i oni šokirani i da ne mogu da veruju šta ih je snašlo - pričaju komšije.

Foto: A1tv.net/ ilustracija

Foto: Ilustracija

Oni navode da jedino loše što mogu da kažu za Miladina jeste da je bio često nervozan.

- Uprkos tome nismo mogli da zaključimo da je u stanju da ubije svoju ženu koju smo mislili da voli i sa kojima živi decenijama unazad - ispričali su nam oni.

Umro mu brat

Komšije tvrde da je Miladina sinoć zvao član porodice koji mu je saopštio da mu je umro rođeni brat sa kojim nije bio u dobrim odnosima.

- Ne pričaju već godinama. Ne znamo razlog niti smo ikada to hteli da ga pitamo. Možda ga je ona ubeđivala da odu na sahranu posle svega, a da li je njemu to teško palo mi stvarno ne znamo - tvrde komšije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija