• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Gligorijević

20.10.2023

18:02

Obračun kriminalaca ličio na napad terorista! Žestoka pucnjava u centru grada uplašila Užičane (VIDEO/FOTO)

Z.G.

Vesti

Obračun kriminalaca ličio na napad terorista! Žestoka pucnjava u centru grada uplašila Užičane (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Oko 13.10 časova u užičkom naselju Aleksića most u užem centru grada došlo je do krvavog obračuna dve grupe kriminalaca u kojoj su tri osobe prevežene u užičku bolnicu.

Još nisu poznati detalji pucnjave, ali je poznato da je prvo bila tuča, a onda je došlo do pucnjave. Prema jednoj verziji događaja prvo je došlo je do tuče na ulici, odmah pored stepenica koje vode dvadeset do trideset metara do OŠ „Stari grad“.

Tu su bili automobili džip i mercedes. Pretpostavlja se da je posle tuče u kojoj su učestvovala
braća A.L i M. L. iz Užica, oni ostali da leže na asfaltu, dok je na treću osobu F. Ž. iz Užica pucano iz mercedesa.

Foto: Z.G.

 

 

- On je bežeći krvav seo na motocikl koji je tuda prolazio i od vozača tražio da ga vozi. Nakon dvadesetak metara skočio je sa motocikla i odmah seo na zadnje sedište policijskog automobila koji je bio u koloni. Odmah je došla hitna pomoć i povređene prevezla u bolnicu, dok su automobili pobegli - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Na licu mesta mogao se videti veliki broj policajaca, među kojima i oni sa dugim cevima, kao i viši tužilac. Krvavi tragovi na ulici su ukazivali na žestinu sukoba, a i policijsko vozilo u koje je seo ranjeni F. Ž. Zadnja vrata su krvava, a iz vozila sa zadnjeg sedišta ostala je da viri jakna. Celo područje Aleksića mosta, bilo je blokirano policijom.

Foto: Z.G.

 

 

Svi prolaznici koji su se tu zatekli u vreme pucnjave bili su u panici. U prvom momentu, ne znajući šta se događa, jer je bilo straha da nije terorizam u pitanju.

Prema rečima direktora užičke bolnice dr Dragana Damjanovića u bolnicu su primljene tri osobe.

- Jedna osoba je imala povrede lakta i ona je sanirana i smešten je na odeljenje na ortopedije. Dve osobe koje su imale povrede glave su stabilno i smeštene su na odeljenje neurohirurgije – rekao je dr Damjanović.

Foto: Z.G.

 

 

Napadači pobegli u Republiku Srpsku?!

Nezvanično saznajemo da policija na putevima koji vode ka granici Republike Srpske pretresa sve automobile, jer se sumnja da je mercedes iz koga je pucano, a imalo Kao bajinobaštanske tablice, otišlo u tom smeru.

Od izvora bliskog istrazi saznajemo da će celo područje gde je došlo do pucnjave biti pretraženo, kao i videti da li postoje kamere na obližnjim objektima. Tek tada će imati kompletnu sliku događaja. Inače, sva trojica povređenih su iz krimogene sredine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17