• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

25.10.2023

12:16

Užas u Pančevu: Maloletnik brutalno pretučen i izboden nožem

Miloš Rafailović

Vesti

Užas u Pančevu: Maloletnik brutalno pretučen i izboden nožem

Podeli vest

Maloletnik butalno je pretučen u Pančevu, kada ga je napala grupa nasilnika koja je pokušavala da mu skine dres, a potom ga je jedan od njih ubo dva puta nožem!

Kako Informer nezvanično saznaje napad se dogodio pre nekoliko dana na Strelištu u Pančevu kada je grupa nasilnika napala maloletnika.

- Maloletnik je navodno napadnut jer je na sebi imao dres Crvene Zvezde?! Na njega je nasrnula grupa koja je, kako se pretpostavlja pkušala da mu skine dres. Tukli su ga nogama i rukama neko vreme, dok jedan iz te grupe nasilnika nije izvukao noć i navodno ga dva puta ubo u telo - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Prema takođe nezvaničnim informacijama policija je brzom i efikasnom akcijom uspela da pronađe osumnjičenog nasilnika koji je izbo nožem maloletnika, a sumnja se i da je vođa grupe koja je napala tinejdžera. 

- Pošto je uhapšen obavešteno je tužilaštvo koje je, navodno tražilo određivanje pritvora ali to se nije dogodilo. Strašno je što je taj nasilnik nakon kraćeg zadržavanja pušten na slobodu. Osumnjičeni je odbio da sarađuje, negirao je krivično delo i branio se ćutanjem. Bio je bahat i osion, ponašao se kao da mu niko ne može ništa - rekao je za medije izvor blizak istrazi i dodao da bi određivanje pritvora bilo najmanje što je trebalo da se uradi ali to u ovo slučaju nije urađeno.

Prema nekim informacijama Više javno tužilaštvo je tražilo da se nasilniku odredi pritvor, ali Sud to iz nekog razloga nije prihavatio, što je izazvalo uznemirenje kod stanovništva. 

Šta se tačno dogodilo vezano za ovaj slučaj pokušaćemo da saznamo u toku današnjeg dana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija