• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

26.10.2023

13:48

"Stajao je ispred terminala i vređao putnike, a poseban pik je imao na Srbe"! Detalji hapšenja Hrvata na aerodromu

shutter/Informer

Vesti

"Stajao je ispred terminala i vređao putnike, a poseban pik je imao na Srbe"! Detalji hapšenja Hrvata na aerodromu

Podeli vest

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu policija je noćas uhapsila državljanina Hrvatske T.H.D. (21) jer je mrtav pijan pravio haos i vređao Srbe.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera bahati mladić je uhapšen oko 01.20 sati i to ispred terminala "T2".

- On je u vidno alkoholisanom stanju dobacivao putnicima i osoblju. Poseban pik je imao na Srbe. Nekoliko putnika je pokušalo da ga obuzda i da mu objasni da se nalazi u Beogradu i da nije pametno da vređa stanovnike zemlje u kojoj se nalazi, međutim on se nije obazirao na to - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Prema njegovim rečima, reagovali su i pripadnici obezbeđenja na aerodromu i pozvali policiju.

- Policajci iz Surčina su odmah po pozivu došli na aerodrom i uhapsili bahatog mladića sa inicijalima T.H.D. On je patrolnim kolima prevezen u policijsku stanicu Surčin gde se i sada nalazi. Određeno mu je zadržavanje - navodi on.

Policija u saradnji sa tužilaštvom utvrđuju sve okolnosti incidenta i da li će protiv T.H.D. biti podneta i odgovarajuća krivična prijava. 

Podsetimo, uhapšeni T.H.D. je pretio i lekarima sa VMA i policajcima koji su ga priveli, govoreći da bi on "klao srpčiće".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 6 meseci

Klao bi a? A da mi sada njega prikoljemo ? Strpati ga u padinsku Skelu pa da vidi dali bi klao !!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija