• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2023

14:04

Uhapšeni opasni razbojnici, zaplenjen keš, hekleri... ! Udarno saopštenje MUP - među njima i maloletnik (VIDEO)

MUP RS

Vesti

Uhapšeni opasni razbojnici, zaplenjen keš, hekleri... ! Udarno saopštenje MUP - među njima i maloletnik (VIDEO)

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u odvojenim akcijama uhapsili su P. A. (22), I. Ž. (49), A. Ž. (50) i šesnaestogodišnjaka zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Кako se sumnja, P. A. je 1. oktobra ove godine, zajedno sa još jednom osobom za kojom se traga, na teritoriji Novog Beograda oštećenom muškarcu zadao više udaraca čekićem i pištoljem, nakon čega mu je oduzeo veću količinu novca.

"U drugoj akciji, policija je uhapsila I. Ž. (49), A. Ž. (50) i šesnaestogodišnjeg mladića nakon što su, kako se sumnja, na teritoriji Vračara, uz pretnju pištoljem od vlasnika menjačnice oduzeli veću količinu novca u raznim valutama i čekove" piše u saopštenju.

Кod osumnjičenih je pronađen deo ukradenog novca i čekovi, a pretresom stana jednog od osumnjičenih nađeno je oružje koje je odneto na veštačenje.

Osumnjičenom A. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

I. Ž. i A. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok je protiv šesnaestogodišnjaka podneta krivična prijava u redovnom postupku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Udarno saopštenje MUP! Pohapšeni opasni kriminalci, učestvovali u švercu 782 kg marihuane - zaplenjen keš, oružje, limuzine (FOTO)
Učestovala i BIA

Udarno saopštenje MUP! Pohapšeni opasni kriminalci, učestvovali u švercu 782 kg marihuane - zaplenjen keš, oružje, limuzine (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UКP, nakon višemesečne istrage, u saradnji sa BIA i Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, uz koordinaciju Evropola i Evrodžasta, na području Beograda, Vranja, Šapca i Paraćina, uhapsili su šest osoba osumnjičenih da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe krijumčarile 782 kilograma marihuane zaplenjene 2020. godine na GP Vatin, prilikom pregleda kamiona sa prikolicom.

08.10.2023

16:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija