• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

08.11.2023

17:10

"Srećan ti rođendan, sine, srećo i tugo moja, Bogu ću se moliti da te oživim" Neutešni otac ubijenog dečaka u masakru na Cetinju

facebook

Vesti

"Srećan ti rođendan, sine, srećo i tugo moja, Bogu ću se moliti da te oživim" Neutešni otac ubijenog dečaka u masakru na Cetinju

Podeli vest

Miloš Martinović, otac Mašana (11) i Marka (7) koji su 12. avgusta 2022. zverski ubijeni u masakru, kao i njihova majka, a njegova supruga Nataša (35) oglasio se na društvenim mrežama povodom rođendana starijeg sina.

Na videu koji je juče objavio, Miloš ja napisao A, boli, sve boli. I najviše noću kada ostanem sam. kad niko ne vidi!

- Srećan ti rođendan, srećo i tugo moja. Danas, dragi sine, ovom tužnom čestitkom prekidam tvoj vječni san, pa umjesto osmjeha i sreće suze teku. Srećan ti rođendan. Zaboraviti svu mu i tugu i bol danas moram na trenutak i biti za tvoj srećan rođendan. Da li je tvoja mala, nevina duša, dotakla nebo na kojem spavaš svoj vječni san, a ja sam na dnu, ljubavi moja i suzom ti ispunjavam želje za srećan rođendan. Neka ove novembarske cetinjske kiše ne remete tvoj vječni san. Spavaj pored brata i majke. Sretan ti, sine, rođendan. A ja ću mjesto svjećića rođendanskih svijeću paliti svaki dan, Bogu se moliti da te oživim. Srećan ti, mili, rođendan. Maštam kako me grliš, sine, o tebi i bratu svaki dan. Za tobom, tvoj tata vječno će žaliti. Srećan ti sine rođendan-čuje se u video snimku nesrećnog oca.

 

Foto: printscreen

Vuk Borilović je najpre ubio Miloševu suprugu i sinove

 

 

 

 

On je tog krvavog dana ostao bez cele porodice, a njegovu tugu i bol podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama gde objavljuje tužne stihove, njihove srećne porodične fotografije. Tako je bilo i juče kada se oglasio povodom 12. rođendana svog sina Mašana, koji bi da ga ubica Vuk Borilović (35), inače njihov gazda stana koji su iznajmljivali nije ubio.

 

- Sine, Maške moj, došao je još jedan rođendan da te otac ne može zagrliti i poželjeti ti da mi živiš još dugo ??... tvoj 12 ti rođendan. I danas ću zagrliti hladnu ploču vaše vječne kuće, nadajući se da ćete čuti moje želje, moje jecaje da mi vas Bog vrati ??  Zašto me živote ne pogledaš u oči , pogledaj me ako snage imaš, pogledaj me pa mi reci zašto mi uze sve što volim! ??????

Foto: facebook

 

Ovu tužnu rođendansku čestitku Miloš Martinović je objavio uz niz fotografija na kojima je njegov stariji sin nasmejan, gde pozira s njim ili sa na fudbalskom terenu.

U nedelju je opet bila organizovana tužna povorka od mesta zločina u cetinjskom naselju Medovina do centra grada gde su okupljeni, ožalošćene porodice žrtava nosile njihove uramljene fotografije obučeni u crnini.

Vuk Borilović (35) kobnog 12. avgusta prošle godine počinio je najveći masakar u novijoj istoriji Crne Gore kada je nakon što se navodno, vrati iz crkve uzeo pušku i počeo svojoj krvavi pir, u kome je ubio njih 10, a ranio šest osoba. Masovni ubica je lišen života posle zločina nakon što ga je lokalna policija opkolila i sasula pet hitaca u njega i na taj način zaustavila još veću tragediju.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava

pre 6 meseci

Ово је толико дирљиво и тужно кида Срце од Очевих речи.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija