• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

12.11.2023

12:19

Deka iz Kladova godinama nosio repetiran pištolj u džepu: Sve iznenadio odgovorom na jedno pitanje

informer/printscreen

Vesti

Deka iz Kladova godinama nosio repetiran pištolj u džepu: Sve iznenadio odgovorom na jedno pitanje

Podeli vest

Muškarac Đ.P.(69) iz Brze Palanke kod Kladova uhapšen je jer je nosio i imao u posedu oružja za koja nije imo dozvolu. Međutim, sve je iznenadio njegov odgovor na pitanje zašto ide naoružan.

Naime, deka je uhapšen nakon prijave policiji da ide naoružan. 

- Policija je došla do saznanja da Đ.P. ima u posedu ilegalno oružje, koje nosi sa sobom. Bio je planiran pretres njegove kuće, ali ga je neposredno pre toga u Brzoj Palanci presrela jedna patrola. Zaustavili su ga i pretresli. Policajci su ostali zapanjeni jer je deka u džepu nosio repetiran pištolj, i to usred Palanke. Pištolj je imao jedan metak u cevi, a pet metaka u šaržeru! - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kada mu je policija oduzela pištolj, Đ.P. je bio zbunjen, i na opšte iznenađenje policajcima rekao:

"Ma ljudi, šta vam je čudno. Pa ja radi lične sigurnosti godinama tako nosim pištolj!"

Potom je policija zajedno sa njim otišla da pretrese kuću Đ.P. tom prilikom pronašli su još dva pištolja, dva karabina i jednu lovačku pušku.

Foto: MUP Srbije

ilustracija

Na pitanje policajaca odakle mu oružje čovek je objasnio: 

Pa iskreno, uopšte se ne sećam od koga sam sve to kupovao. A kako pa da nemam oruđe? Ovde ima vukova, šakala. A pištolj uvek nosim jer ima mnogo zlih ljudi, a i šta ću, recimo, ako me napadnu vukovi? - rekao je Đ.P. koji uopšte nema dozvolu za držanje i nošenje oružja.

U celoj ovoj priči bitno je da se istakne da je reč o čoveku koji važi za mirnog i porodičnog čoveka koji nije imao nijednu prijavu.

Ipak, Đ.P. je nakon hapšenja zbog sumnje da je izvršio krivično delo nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava određeno zadržavanje u policijskoj stanici do 48 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija