• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.11.2023

10:13

(VIDEO) Ruski rulet na srpskim putevima: Preko duple pune linije pretiče dva vozila u krivini, dok mu u susret dolazi kamion

RINA

Vesti

(VIDEO) Ruski rulet na srpskim putevima: Preko duple pune linije pretiče dva vozila u krivini, dok mu u susret dolazi kamion

Podeli vest

Nepoštovanje saobraćajnih propisa, postala je u Srbiji redovna pojava od strane nekolicine građana za koje, po njihovom, pravila ne važe.

Na putu Užica - Zlatibor jedan vozač je u krivini pokušao da pretene dva automobila u krivini, da stvar bude gora, on je tu radnju izvršio preko duple pune linije, dok mu je u susret dolazio drugi kamion. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beograd Info (@beograd_info)

Snimak se pojavio na društvenim mrežama uz opis:

Ovo nije za oduzimanje vozačke , ovo je za 10 godina na psijijatriji. Uspon od Užica ka Zlatiboru - piše ispod objave. 

Ovim putem apelujemo an sve vozaće da poštuju saobraćajne propise, kako ne bi sebe, ali i druge učesnike u saobraćaju dovodili u rizične situacije koje mogu biti kobne. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija