• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Ž.

30.11.2023

23:11

"Legija je voleo da spava pod šatorom"! Dragiša Binić otrkiva detalje druženja sa Miloradom Ulemekom!

Printscreen, Miloš Rafailović

Vesti

"Legija je voleo da spava pod šatorom"! Dragiša Binić otrkiva detalje druženja sa Miloradom Ulemekom!

Podeli vest

Dragiša Binić (62), bivši srpski fudbaler i reprezentativac, otkrio je u podkastu TV Informer da je kod njega dolazio Milorad Ulemek Legija (55), osuđen na 40 godina zbog ubistva premijera Zorana Đinđića, ali i da je bio prijatelj svih klanova.

- Nije samo Legija. Kod mene su dolazili, svi od Slobe, preko Đinđića. Legija je bio čest gost kod mene. Sa Legijom sam imao problem jer nije hteo da spava u mojoj kući već pod šatorom u šumi iznad. I tako svaki put. Voleo čovek da spava pod šatorom. I onda sam, na 100 metara od kuće, napravio malu vikendicu da može tamo da prespava. Voleo je da spava i tamo gde i moja deca. Takav je tip - otkrio je legendarni Bina za podkast TV Informer.

On ne krije da je se ranije družio sa raznim ljudima iz kriminalnog miljea.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Bio sam drug svih klanova. Običan sam, normalan čovek i imao sam prijatelje od klanova do političara. Tačno je da su me najviše pripisivali "voždovačkom klanu". Oni su voleli da se druže sa mnom, a ja tada nisam išao u biblioteku, nego na splavove i diskoteke. Meni je to prijalo. Nisam ulazio u te njihove probleme i sukobe, nikad nisam dao da se nešto desi između njih. Voleo sam da izlazim, nisam pio, ni pušio. Znao sam da ih razvozim kućama ujutru sve dok mi ne počne trening. Mogao sam uvek da odem u bilo koji deo grada i nikad nisam imao nikakav problem. Tada se znalo šta se može, a šta ne može - ispričao nam je Binić.

Bivši fudbaler Crvene zvezde koji je sa svojim klubom u istorijskoj sezoni 1990/91. pokorio  fudbalsku Evropu, osvojivši Kup evropskih šampiona i titulu prvaka Jugoslavije, jedini je uspeo da u avion unese pištolj! 

- Imao sam dozvolu, voleo sam oružje. Ja sam jedini uneo pištolj iz Italije u avion. Tada sam meni i tadašnjem ministru policije Radmilu Bogdanoviću nabavio dve "berete" i ušao sam u avion. Niko me nije dirao. Još sam kupio opasač za njega. I u tom veselju me odjednom me je Radmilo upitao gde mi je pištolj,a ja sam ga izvadio i repetirao, a ministar ostao u šoku - obelodanio je Binić za TV Informer nesvakidašnje iskustvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija