• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

08.12.2023

14:22

Devojčica na kolenima, drži pištolj u ruci i puca: Pokrenuta istraga zbog fotografije sestre Koste K. iz streljane

Tanjug

Vesti

Devojčica na kolenima, drži pištolj u ruci i puca: Pokrenuta istraga zbog fotografije sestre Koste K. iz streljane

Podeli vest

Zbog fotografije sestre Koste Kecmanovića koja puca u streljani, a koju je ekskluzivno otkrio portal Republika, pokrenuta još jedna istraga protiv oca dečaka-ubice, Vladimira Kecmanovića.

Kako je Republika saznala i prva pisala o tome, otac dečaka-ubice Koste Kecmanovića, Vladimir Kecmanović, nije samo sina vodio u streljanu i učio ga da puca, već i svoju desetogodišnju ćerku.

Naime, na fotografiji do koje je Republika ekskluzivno došla vidi se devojčica u klečećem stavu, s pištoljem u rukama, koja nišani u metu u streljani. Fotografiju nam je ustupio jedan od radnika pomenute streljane, pod uslovom da ostane anoniman.

Foto: Printscreen

 

 

Dalje saznajemo da je upravo zbog pomenute fotografije koju je naš portal objavio, pokrenuta istraga, te istražni organi otkrivaju šta se desilo i da li je Vladimir Kecmanović zaista obučavao i ćerku da barata vatrenim oružjem.

Podsetimo, otac Koste Kecmanovića je tvrdio da sina nije vodio u streljanu i učio ga da puca, što je našeg sagovornika, radnika streljane, duboko potreslo.

- Potresla me je stravična tragedija, ali i tvrdnje oca Vladimira i majke Miljane da Kosta nije obučavan da puca, a oni su to radili i sa svojom devojčicom. Ti ljudi ne pokazuju ni trunku kajanja zbog nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin. Želeo sam da javnost vidi ovu fotografiju i da istina izađe na videlo. Ne znam šta je bilo u glavi roditelja koji su deci dali oružje u ruke, a što je rezultiralo masakrom kakav Srbija ne pamti - rekao je sagovornik.

Vladimiru Kecmanoviću se na teret stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti jer je sina obučavao da puca na dve lokacije i nije obezbedio pištolje i municiju koje je Kosta uzeo pre masakra, dok je Miljana Kecmanović optužena zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja jer je na metku pronađenom u učionici smrti registrovan njen DNK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija