• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

11.12.2023

11:12

Pas skočio u krilo devojci, ona sletela kolima sa puta! U nesreći poginuo njen ujak - detalji udesa

Shutterstock

Vesti

Pas skočio u krilo devojci, ona sletela kolima sa puta! U nesreći poginuo njen ujak - detalji udesa

Podeli vest

Dejan P. (55) iz Aleksandrovca poginuo je u subotu popodne u saobraćajnoj nesreći kod Kruševca, nakon što je njegova sestričina N.K. izgubila kontrolu nad automobilom i sletela u kanal.

Navodno, do nesreće je došlo kada je njen pas, koji je bio na zadnjem sedištu, skočio kod nje u krilo, zbog čega je ona izgubila kontrolu nad auto i sletela u kanal, piše "Blic".

Kako pričaju očevici, oni su auto našli u kanalu, okrenut na bok i to na suvozačevoj strani, gde je sedeo ujak devojke koja je vozila auto.

- On je davao znake života, dok su ljudi pokušavali da ga izvuku, ali nisu uspeli. Dok je stigla hitna pomoć, on je preminuo. Devojka je zadobila povredu noge i nju su jedva izvukli - kaže izvor iz istrage.

Foto: Pixabay, Rina

Ilustracija

Za nastradalog Dejana pričaju da je bio dobar čovek. Kako kažu, bavio se uređenjem enterijera i bio je uspešan u svom poslu.

- Nije bio oženjen, živeo je sa majkom. Sestričina je bila na slavi kod njih - kaže poznanik nastradalog Dejana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija