• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

11.12.2023

12:42

"Ubica Noe Milivojev je slobodan, predstavlja se kao Jovan iz Ukrajine"! Demantove gnusne laži o krvniku tiktokerke iz Kovilja

printscreen

Vesti

"Ubica Noe Milivojev je slobodan, predstavlja se kao Jovan iz Ukrajine"! Demantove gnusne laži o krvniku tiktokerke iz Kovilja

Podeli vest

Već nekoliko dana društvenim mrežama kruže objave o tome da je Ognjen D. (33), programer osumnjičen da je u junu ove godine u Beogradu ubio i raskomadao tiktokerku Nou Milivojev (18) iz Kovilja, pušten iz pritvora i da slobodno živi i radi u Beogradu.

Međutim, iz Višeg suda u Beogradu potvrđeno je da se osumnjičeni Ognjen D. i dalje nalazi u pritvoru!

- Apelacioni sud doneo je odluku o produženju pritvora na trti meseca, koje traje do 1. januara, kada će biti doneta nova odluka. Pritvor mu je produžen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka - rečeno je u sudu za "Kurir".

Prema rečima našeg izvora, nije poznato ko je plasirao netačnu informaciju na društvene mreže da se osumnjičeni za teško ubistvo nalai na slobodi.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Noa Milivojev

- Nadležni apeluju na građane da budu odgovorni i da ne šire paniku lažnim vestima. Imajući uvidu težinu krivičnog dela koje se Ognjenu D. stavlja na teret i to da mu preti kazna doživotnog zatvora, šanse da se on nađe van zatvorskih zidina su ravne nuli - objašnjava nam sagovrnik.

Inače, brojni korisnici Instagrama i društvene mreže X (nekada Tviter), danima unazad dele post u kom se uz sliku osumnjičenog Ognjena D. navodi i sledeći, potpuno neistinit tekst:

- Ubica Noe Milivovojev je slobodan. Danas je viđen u TC "Ušće", koristi tinder i traži trans devojke za vezu. Predstavlja se pod imenom Jovan iz Ukrajine i da je ovde zbog rata u Ukrajini. Govori da je IT programer i da radi u firmi. Šokirani smo ovom informacijom. Obaveštavam građane da ukoliko ga vide na ulici, slikaju ga i to prijave. Razlog zbog kojeg je oslobođen se nije javno saopštio i nije osuđen na maksimalnu kaznu za ubistvo Noe Milivojev.

Izvor iz istrage objašnjava i da suđenje Ognjenu D. još uvek nije počelo, ali da se on sve vreme od hapšenja nalazi u pritvoru u beogradskom Centralnom zatvoru.

Podsetimo, programer je uhapšen 6. jula u svom stanu u centru Beograda, nakon što je otkriveno da on stoji iza nestanka svoje emotivne partnerke Noe Milivojev, čiji nestanak je njena porodica prijavila 17. juna. U stanu Ognjena D. zatečen je jeziv prizor.

- Istraga je pokazala da je osumnjičeni ubio Nou, da je njeno telo potom isekao na delove i potpoio u kiselinu kako bi ga otopio i na taj način prikrio tragove zločina - podseća izvor.

Kako smo ranije pisali, Ognjen D. i Noa Milivojev, koja je bila popularna na društvenoj mreži Tiktok, imali su turbulentnu vezu, a Noina majka je ispričala da je Noa, kada ju je poslednji put videla, rekla da ide kod dečka Ognjena u Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija