• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

12.12.2023

15:47

Tragičan početak decembra: Komšiji zbog krava sekirom smrskao glavu

V. Jovic Foto: Fejsbuk

Vesti

Tragičan početak decembra: Komšiji zbog krava sekirom smrskao glavu

Podeli vest

Dušan T. (63) iz sela Urovica uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe na livadi ubio Pericu T. Komšije tvrde da je sukob između njih dvojice izbio zbog životinja žrtve jer su prešle na njivu osumnjičenog

Dušan T. (63) iz sela Urovica kod Negotina uhapšen je zbog sumnje da je na livadi usmrtio komšiju Pericu T. (46), a zatim telo tu i ostavio! Reč je o uglednim poljoprivrednicima iz tog kraja, a sumnja se da je osumnjičeni sekirom smrskao glavu nesrećnom Perici!

Kako saznajemo, stravičan zločin se dogodio u sredu, kada je između dvojice poznatih stočara i poljoprivrednika došlo do svađe. Ubrzo posle toga pronađen je leš nesrećnog Perice T.

- Sumnja se da je Dušan T. posle svađe zasad neutvrđenim predmetom više puta udario Pericu u glavu, a zatim ga usmrtio. Telo nesrećne žrtve bilo je gotovo neprepoznatljivo, a meštani su ga zatekli na livadi bez znakova života. Pozvana je ekipa Hitne pomoći, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Nije mu bilo spasa. Meštani tvrde da je Perici glava bila smrskana - navodi izvor.

Foto: V.J.

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Dušan Pericu izudarao sekirom po glavi.

Kako navode njihovi poznanici, reč je o uglednim poljoprivrednicima.

- Bave se stočarstvom, a meštani isprva nisu bili svesni da se radi o ubistvu kada je telo uočeno na livadi - kaže sagovornik za medije.

Osumnjičeni za ubistvo negirao je zločin u policiji, tvrdeći da ga je žrtva napala i da on ništa nije kriv.

Ostavio iza sebe ženu i sina

Prijatelji i porodica opraštaju se od ubijenog Perice na društvenim mrežama potresnim porukama.

"Neka ga anđeli čuvaju", glasi jedna od objava.

Inače, Perica je iza sebe ostavio maloletnog sina jedinca i suprugu.

- Bio je divan čovek, imao je 15 ovaca i sedam krava. Bio je porodičan čovek, sin mu ide osmi razred - navodi komšija.  

- Nisam kriv, branio sam se jer me je napao - rekao je osumnjičeni.

- Ne možemo da verujemo da je tako nešto učinio. Perica je bio dobar čovek i vredan... Obojica su bili vredni. Niko ne zna zbog čega su se posvađali. Sumnja se da su Peričina goveda prešla na Dušanovu njivu i da su pasla travu, zbog čega je došlo do sukoba i svađe. Zatim je Dušan uzeo sekiru i izudarao nesrećnog čoveka - navodi izvor.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nakon hapšenja Dušan T. je takođe na licu i telu imao više povreda, a prema nezvaničnim informacijama, lekari su mu konstatovali lake telesne povrede i njemu je zatim određeno policijsko zadržavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija